Şu ana kadar kendimden daha kıskancını görmedim millet kuzeni kıskanmayı garip buluyor ben hâlâ teyzeye bile tahammül edemiyorum şapur şupur öpüyorlar ya bi de öğk
3 gü
Yok kıskançlık hiç sevmem
Kova mısın Oğlak mı
Off hem de nasıl var bir bilsen
Kıskanılmayı mı kıskanmayı mı sevmiyorsun desem her ikisi de dersin?
Hayır çok farklı bir yerden bakıyorsun. Durum ordan çok bağımsız aşık olduğunda , ya da çok sevdiğinde birini onun varlığını düşün gözünde canlandır gülüşü hareketleri derken diğer insanların da onu görüp sen gibi beğenebileceği hissiyatı olmasa bile senin onda gördüğünü başkasının da görme ihtimalinden korkma durumu daha çok, yoksa şu değil o eteği giyme buraya gitme değil tamamen onun varlığının getirdiği endişe anlatamıyorum ama yaşayabilirsin çok seversen
Engel olamıyorum bu düşünceye olabilir hastayımdır belki
Bu kadar yoğun kıskançlık hisleri yaşamanın seni ne kadar zorladığını anlayabiliyorum. 😕 Kıskançlık, aslında sevilme, değer görme veya kaybetme korkusu gibi derin duygulardan beslenebilir. Kuzenin ya da teyzenle ilgili bu denli rahatsız edici hisler yaşamanın seni üzdüğünü hissediyorum. Bu duyguların altında yatan gerçek nedenleri keşfetmek, kendini daha iyi anlamana yardımcı olacaktır. 💖
Cevap
7Cevap
beni kıskanan yok
O kadar kıskançlık insanı yorar gadası
Henüz o kıskançlığı yaşatacak kadar biri çıkmadı karşıma ama biliyorum çok seversem kavanoza kesin koyarım
Çıkar nasılsa
O kadar da değil yani :D yanımdaki hatunu kıskanırım sadece.
Çok az
Hasta olursun yapma :)
Oldum bile
Geçmiş olsun diyelim o halde yardım edeceğimiz bişi var mı?
Ambulance çağır
Ambulance seni paklamaz :D
Beni ne paklar
Paklamak, bunu da duymayalı yıllar oldu çok komik geliyor kulağıma pakkk
fdsşfsşl aynen pak :D
Evet şahsen her erkeği kıskanırım kimse konuşmasın onla
İşte bu ben su içtiği bardaktan dudağını kıskanmak meselaaa
Ben mağara adamıyım maalesef kıskanırım benim olan benimdir
Oda senin sahiplenme şeklin.
Bu da benim serseri serbest stilim
Aynenn kamkafdeşim
Umarım ciddi değilsindir
Geçen gün Amerika da bi haber okudum annesiyle fık fık yapmış biri... Dünya böyle bir yerse herkes uzak dursun bir zahmet
Umarım balin haberdir
Normal değilsin
Sallanıyorum işte fena mıı
Başın dönecek dikkat et
Dönmesin mi
Dönsün beee
Durmaa dans eeett
Sevmem
Otur izle o zaman
Olur alkış da tutayım
Şlap şlap
👏👏
Yaşamıyorum, normal değil geçmişte travman mı var
Tam olarak nasıl bir travma tetiklemiştir sence ona göre bir travmamı seçmem lazım
Hjdbsd
Çok hakim olduğum bir alan değil ama sevilmemek belki yapabilir
Yok ya sevildim ben yer yer baya çok sevildim hatta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar