Bu kıskançlık normal değil mi?

1 yıldır yurtsisindayim ve bir yabancı kız arkadaşım var. Genel olarak iyi anlaşırız. Ama benim ufak kıskançlıklarima bile tahammül edemiyor. Örneğin dün gece metro ile dönerken caprazimiza 2 Arap, suriyeli vb oturdu. Yüksek sesle konuşup, telefonlarına bakıyorlar. Birisinin kız arkadaşıma sürekli baktığını farkettim. Ben baktığımda kafasını çeviriyordu. Ama sürekli pişkin pişkin gülüp bize bakiyorlardi. Kız arkadaşımda bir kaç kez o tarafa doğru bakınca kızdım ve oraya bakmanasını söyledim. Ve inince kavga ettik. Bunun hiç normal bir davranış olmadığını söylüyor. Sanki psikolojik bir rahatsızlık gibi anlatıyor. Bu kadarını kıskanmayan erkek var mi? Bu gerçekten normal değil mi?

Güncellemeler
+1 yıl
Şuanda bu ülkede arkadaşım yok. Yani paylaşacak arkadaşım yok. Ve tanıdığım herkes farklı cevaplar veriyor. İlişkinin dinamiklerini bilmeden konuşmak kolay ama ben epey seviyorum ve onun da sevdigini düşünüyorum. Ama ben şimdi adım atmazsam o benden bekleyecek ve böyle bir sona gitmek istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım. Verdiği tepkinin çok olduğunu düşünüyorum ve adım atmamak istiyorum. Fakat bu icimi kemiriyor.
Bu kıskançlık normal değil mi?