Evet zor oldu ama acı gerçekler bunlarmış 😌 bu insanlarla arana mesafe geç uyandım koydum 13 yıldır yoklar o kadar gözüm doluyor ki bir insan bu kadar şanssız olurdu 🥲? Aşkta işte arkadaşlıkta sağlıkta kaybettim 🥸🥲?
1 gü
Evet zor oldu ama acı gerçekler bunlarmış 😌 bu insanlarla arana mesafe geç uyandım koydum 13 yıldır yoklar o kadar gözüm doluyor ki bir insan bu kadar şanssız olurdu 🥲? Aşkta işte arkadaşlıkta sağlıkta kaybettim 🥸🥲?
Cevap
10Cevap
Kim kıymet bilmiş ki hayatta. Bence bunu kafaya takmayıp gereksizleri uzaklaştırarak ilerlemek lazım. Başarabilirsek tabi.
Evet dogru
Çok doğru herkesı kemdım gıbı gördüm yaranamadım
Bu yalan dunyada
maalesef aynen
bazılarına geç gelirmiş sanada gelir illaki ya sabırlı ol :)
Valla şansa inanmam bu konularda. Tercihler ve seçimler benim için önemli olan. :)
Allah öncelikle sağlık versin sonrasında kafa dengi sizi anlayan sizi siz olduğunuz için seven arkadaş ve eş nasip etsin hayırlısı ile. Amin 🤲
amin allah razıollsun hepmıze sagol
Rica ederim cümlemizden Allah razı olsun. Eğer dertleşmek isterseniz dinlerim.
sagl guze ınsan bekadar guzl kablbın var
Rica ederim. Allah razı olsun 😊
Bence artık bunları sorgulama yaşını gectin çoktan oturmuş olması gerekmez miydi
Umarım istediğin gibi birini bulursun
Sağol çok kırgınım
Üzüldüm hiç yüzün gülmemiş
sagol evet
kırman lazım bu şansızlığı totem yap
Nasıl
Ee salla geç sonrasını olan olmus
Burcunuz nedir acaba?
Terazı
Burç ile alakası nedir
Aslinda dengeli burctur ama inanin bu yasadiklariniz size ozel seyler degil. Neler var neler careleri yok gercekten
Evet
Sağlik demissiniz, ne gibi saglik probleminiz var ki?
Mide
Uzuntıdem skıntıdan oldu
Cok gecmis olsun bekarsiniz sanirim heralde yani dimi
Evet arkdasım
Allah razı olsun
Yaw cok gecmis olsun ya.. cocuklariniz var miydi
Yok
Olmamasi bu skntili zamaninizda iyi bir sey aslnda tabi siz daha iyi bilirisniz ama bu donemi daha zorlu gecirebilirdiniz. Calisan biri miydiniz peki?
Evet dıyorum ya hayat fena kazık attı her konuda nedıyımkı
Oyle demeyin ama herkesin durumu farkli hani derler ya dertleri pazara cikarmislar ben benimkini aliyim gidiyim misali. Sorunuzu begeniyorum tajp edebilir misiniz
Begendim ama gordunuz mu acaba
Ciktiniz sanirim
Al benden de o kadar
Yapma 🥲
Okadar uzgunumkı bunları hakedecek ne yaptık
Bir bilsem. Kimin tavuguna kış dedik ki başımıza geliyor bunlar
Evet
Hayır yani boy pos desen var ama aşk yok anlamiyorum
Brnım olduda ne oldu hayatımı ıcıne wttı kıymet mi bildi allah hayırlısını versın sana ıns
Bizimde oldu da şu an yok.
Hayırlısı beee
Amin inşallah ben yoruldu bıktım usabdum
Allah ustıyenlere versın
Yazsana bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu derin üzüntünü ve yorgunluğunu anlıyorum. Hayatın farklı alanlarında kendini bu kadar şanssız hissetmek gerçekten yıpratıcı olabilir. 😔 Belki de odaklanman gereken ilk şey, kendi değerini ve kıymetini içeride hissetmek, dışarıdan beklememek olabilir. Değerli olduğunu bilmek, doğru insanları ve fırsatları hayatına çekmene yardımcı olur. 💖 Bazen geçmiş deneyimlerimizin izleri, yeni başlangıçlarımızı etkileyebilir; bu izleri tanımak, dönüşümün ilk adımıdır. Unutma, her başlangıç yeni bir umut taşır. ✨