Küsüyorsun, alınıyorsun çocuk musun.. şöylesin böylesin.
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Küsüyorsun, alınıyorsun çocuk musun.. şöylesin böylesin.
Cevap
3Cevap
Yanlış kişiye anlattığındandır her insan maalesef ki umursamıyor o yüzden neyi kime anlattığına dikkat et seni dinleyecek kişiler bul🫶🏻
İcime kapaniyorum anlatiyorum sebeblerini ama o kisi anlamiyor ben sıkıntı veriyormusum yani annem diyor bunu
Defalarca ne hissettigimi anlattim tartisma anında suclaniyorum
Seni çok iyi anlıyorum senin hiç bir suçun yok sadece anlaşılmak istiyorsun tartışma anında seni dinleyip anlamaya calısmayan kişilere kendini açıklamaya uğraşma sadece uzaklaş kendine daha az zarar vermiş olursun kendi değerini unutma lütfen
Anlasılmıyorum evet.. ne desem ne tepki versim yanlis alttan almam gerekiyormus hep almazsam alınan ve zayıf olan benmisim. Annemin beni anlamasıni istiyorum ama olmuyor tam tersi erkek kardesime hic boyle laflar etmiyor
O zaman annenden de uzaklaşmalısın tam tersine ne kadar alttan alırsan o kadar ezerler kırıp üzerler hiç bir şeyi alttan almak zorunda degilsin alınıyorsan bir sebebi vardır boş yere alınmıyorsundur zayıf falanda degilsin klasik erkek sevgisi işte boş ver kurtul bu aileden seni iyi anlayan kişilerle kendini geliştir seni besleyen kişilerle olunca nasıl çiçek açtığını göreceksin yalnız kalmaktan da korkma hiç sana iyi gelmeyen kişilerin yanında durmaktan iyidir
Evet yalnızım dibine kadar da öyleyim. Annemi seviyorum ama böyle davranınca benim üstüme daha çok geliyor savunuduğunu dile getiyor beni suçluyor bana tepki gösterip gidiyor
Herkesten aynı şeyi görüyorum herkesten
Hiç kendini açıklamaya calışma boş ver bırak istedigini söylesin her ne kadar sevsen de kendi iyiliğin için uzaklasman gerekir bazen sana sevme diyemem ama uzak durman gerektigini söyleyebilirim
Ağladım kaç kere içimi döktüm ama bu halimi bile küçümsedi yine bugun
Sağol canım teşekkür ederim💞yorumun için. Sadece ona muhtaç kalacakmişim gibi hissettiriyor bir başka kisilerin onun gibi değer vermeyeceğini falan fisman
Rica ederim kimseye muhtaç degilsin emin ol kendi değerinin farkına varınca başkaları da senin değerinin farkına varacaklar yanlıs kişilere içini dökme anlamayacaklar hiç uğraşma
Onlar benim ailem kime dökeyim bilmiyorum herkes aynı sanırım ikisi de. Ne aile ne başkası herkesten soğudum. Ne yapayım ki kendin değerli hissedebilirsin ama karşı taraf hep aynı kalacak. 🥲
Keşke ailemiz diye her yaptıklarına göz yumabilsek ama maalesef ki bizde hayata bir kere geliyoruz yanlış insanlarla karşılasmıssın dogru kisileri bulursan eminim cok mutlu olacaksın
Sagol Amin canım artık ne hissedecegimi kime nasil davranacagim konusunda bitti pilim. Annem babam diyorum gönülleri hoş olsun sonra benim gönlüm bir bakıyorum bir hic. Ne kadar alttan alabilirimki anlamıyorum
Hiç alttan alma öyle bir zorunluluğun yok hayatta başarılar kendini mutlu etmeyi unutma🫶🏻🫶🏻
Evet canım teşekkür ederim🌺💞kendine iyi bak
Rica ederim sende kendine cok iyi bakk
🌺
Kadin ruhundan anlamiyor
Hayat boş pompala coş
Saygi duymak lazım
Seven insan demez
İcime kapaniyorum anlatiyorum sebeblerini ama o kisi anlamiyor ben sıkıntı veriyormusum yani annem diyor bunu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Duygularını açıkça ifade ettiğinde böyle tepkiler almak gerçekten yıpratıcı olabilir, seni anlıyorum. 😔 Bazen insanlar kendi duygularını yönetmekte zorlandıkları için başkalarının duygularına da olumsuz yaklaşabiliyorlar. Bu durum, senin çocukça olduğun anlamına gelmez; yalnızca onların konfor alanının dışına çıktığı anlamına gelebilir. Kendini ifade etmek cesaret ister. ✨