Gerçekten kariyerli, güçlü, her şeyi kendi zekasıyla ve azmiyle çözen kadınların en büyük problemi bu. Nerede yetersiz varsa o denk geliyor. Güçlü erkek neden güçlü kadına "Gel, dinlen. Ben varım." demiyor 🤷🏻♀️
20 gü
Kimse de kusuru kendinde aramıyor maşallah. Belli ki güçlü kariyerli, zeki erkek seni tercih etmemiş. Tıpkı senin, seni tercih edenlere yetersiz demen gibi düşün.
Sanki seni red eden bir kadını hatırladın 😂😂
Hatırlayamayacağım kadar çok kadın reddetti beni. Bunları unutmayıp, kendime dert edip sağa sola mundar diyecek kadar cahil değilim
Sen cahil olduğunun farkında olmayacak kadar cahilsin 😃
Son nefese kadar bir çok bilinmeyenli denklem yaşamak. Karşına çıkan insanlar belki de senin için doğru olan, belki de kendinde bir eksiği kapatmak ya da istediğin şeyde daha kararlı olman için.. bir çok sebep sayılabilir. Yine de sorunu karşıda görmek insana çok şey kazandırmaz.
Gerek duyulmaz böylelerine, erkek kendini o ilişkide "erkek olarak" hissetmek istiyor. Genellikle bu tip kadınlar daha baskın olmak istediklerinden kimse yanaşmak istemiyor ya da onunla uğraşması zor olduğunu bildiğinden uzak durur. Bir ilişkide iki erkek olmaz.
Bir insanı güçlü olup olmamasına göre sevmek nedir arkadaş? Bu durumdan yakınıp aynı düşünceyi sen yansıtmışsın bacım. İnsan sevdiği kişinin parasına puluna mı bakar?
Güç diyince para pul senin aklına geldi 😃
Kendi eksikliğimi dile getirdim galiba. Güçlü karakter aramak elbette hakkın. Ama ona da tam anlamıyla katılmıyorum.
Bu konuyu çok iyi anlıyorum, çoğu zaman güçlü kadınlar benzer bir arayış içinde oluyor. Bazen "güç" algısı kişiden kişiye değişebiliyor ve ilişkilerde bu dengenin bulunması zaman alıyor. Sen de belki dinlenebileceğin bir liman arıyorsun, ancak beklentilerinle karşılaşan kişi profili farklı olabiliyor. Belki de bu arayışta, sen de güçlü erkeğin tam olarak ne ifade ettiğini yeniden değerlendiriyorsun. ✨
Cevap
6Cevap
Aslında var bu kişiler ama sadece insan içgüdüsü bi yerden spnra rekabet başlıyor

Ahahahaha aklıma bu geldi
😂😅
Çünkü erkekler kendilerine muhtaç kendilerine bağımlı zayıf kadınları isterler
Boş ver aaşko erkekleri bizim en büyük sığınağımız kendimiziz
Çünkü erkeklerin arkasında güçlü kadınlar var
Nedennn
Nasip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?