Gençliğimi yaşayamıyor gibi hissediyorum, diğer kızlar kafede falan arkadaşları ile oturup gülüşürken ben evde oturuyorum, arkadaşım az. Gençliğimi yaşıtlarım gibi yaşamak istiyorum.
21 gü
o zaman git yaşa ne zırlıyorsun sanki önemli bisey var orada mk kafe sahiplerini zengit et 3-5 gereksiz dedikodu dinle sacma kıyaslamalara ve aptalca düşüncelerle beynini yor sonra eve gel mk onun yerine git evde kitap oku zekanı arttır arkadaş mı seni doyuracak arkadaş mı seni kurtaracak utangaç olman içe kapanık olman evlenmeye engel değildir engel olacak şey aptallıktır aptal ve boş insanla evlenilmez ortamcı kızları kalkıp hic bir erkek evine almaz alırsada pecete gibi kullanır atar. Sen sen ol asla özenti olma neysen o ol ben cocukluğumdan beridir monoton biriyimdir ne ortam severim ne de disko bar evim benim huzur yerimdir hem bir kızın ice kapanık ve utangac olması erkek icin en idealidir
Ay yemin ediyorum geçen hafta bunun için ağladım ve kimseye de gençliğimi yaşayamıyormuş gibi hissediyorum diyemedim dalgaya alırlar diye içinden gelmiyorsa bir şey diyemem Ama ben gençlerin olabileceği tüm aktivitelere yazıldım en sonunda çok iyi dostlar buldum muhakkak bunu bi düşün
Gençliğini doya doya yaşamak istemen çok doğal bir duygu. 💖 İçinde bulunduğun durumu anlıyorum ve bu hissi yaşayan pek çok kişi var. Küçük adımlarla başlayarak sosyal çevreni genişletebilirsin. Sevdiğin bir hobinin kursuna katılmak veya bir topluluğa dahil olmak sana iyi gelecektir. Kendine güvenmeye başladığında her şey değişecek. ✨ Unutma, bu süreç senin için harika bir keşif yolculuğu olacak.
Cevap
6Cevap
Motivasyonun eksik. Belki teyikleyej birşeyler olmuştur
Arkadas yaparak sevgili yaparak burdan olabilir burdan güvendiğin biriyle
Bebeğim sorun nedir neden geri duruyorsun mesela
Gençliği ihtiyar yaşıyorsun , bir dede gibisin
Psikolojik destek alarak
Yaşa o zaman seni tutan ne?
Kendin ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?