Yaşım 22 ama çok moralim bozuluyor, artık bakım yapmayı da bıraktım, saç sakal karışmış, giyimime bile özen göstermiyorum. Görende 35 yaşında adam sanar, hiç sevgilim olmadı, hiçbir şey yaşamadım diye nefret ediyorum kendimden.
2 ay
Yaşım 22 ama çok moralim bozuluyor, artık bakım yapmayı da bıraktım, saç sakal karışmış, giyimime bile özen göstermiyorum. Görende 35 yaşında adam sanar, hiç sevgilim olmadı, hiçbir şey yaşamadım diye nefret ediyorum kendimden.
Cevap
0Cevap
okul okumuşsundur olmayabilir yani
Kendimden nefret etmeye başladım çok moralim bozuk üniversite bitiyor 2 aya ve hiç olmadı hep olur dedim olmadı
olabilir ya hangi bölüm
Turizm
Olabilir diye bir şey yok olamaz ben okul bitirip iş hayatına giricem milleti sevgilisi ile beraber görüp her Allahını günü üzülecekmiyim
ilk kariyerine odaklan sonra aşk işlerine bakarsin
Benim gençliğim bittikten sonra ne anlamı varki
ayy ne alaka yaşın kaç ki senin öyle
22 yaşım kariyer derken 30 34 olur ee ne kaldı gençlikten ben şimdi yaşım 23 olsa işe gidip gelsem yazın herkes sevgilisi ile gezerken tatile giderken ben ne yapacam afedersin evimde kös kös oturup mutsuzmu olucam
ayy görende elli sançak noldu senin ruhuna ya
24 25 23 26 bu yaşlarım boşamı gidecek elele tutuşmadan hayatı yaşamadan
Evet ruhum çok kötü
Allah başka dert vermesin
Artık okula bile gitmek istemiyorum kızları görüp üzülmek istemiyorum
niye üzülesin yaw
Ya bende istiyorum sevgilim olmasını bende yaşamak istiyorum birşeyler yoruldum artık bıktım artık
yaşarsin bence
Ne zaman yaşacam 50 yaşındamı
elli olur niye olmasın
Çok değersiz hissediyorum kızlara bakıyorum çok güzeller asla bana bakmazlar istediğim kadar bakım yapayım hepsi boşuna saçımı gidip kestirince berberde kendimi ezik hissediyorum onun için 1 yıldır kestirmiyorum
Kızlar herkese bakıyor bana bakmıyor sanırım çok kötüyüm sende benim moralimimi bozmaya çalışıyorsun anlamadım
işte aslında buradaki temel sebep özgüvenli olman gerekiyor
Yok ben yapamıyorum galiba hayatım bitti benim
yok be niye bitsin hayatın
Hiç olmadı sevgilim hiç yaşamadım bir şey hşç kızlar bana bakmadı çok moralim bozuk
Kendimden nefret ediyorum aynaya bile bakamıyorum
Evden bile çıkmak istemiyorum kızları erkeklerle beraber görmek istemiyorum
Kızlar beni insan yerine koymuyor sende bana boş teselli verme yaşım geçti yazları evden bile çıkmıyorum kimseyi sevgilisi ile görmemek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
22 yaşında hiç sevgilin olmaması kesinlikle anormal değil 💛 Çok fazla kişi bunu yaşıyor ama herkes konuşmadığı için kendini tek sanıyorsun.
Önce kendine yüklenmeyi bırakman lazım. Küçük adımlarla başla: saç sakalını toparla, dolabından sevdiğin birkaç parça seç, her gün en az yarım saat yürüyüş yap 🚶♂️✨
Özgüven, önce “biri beni sevsin”le değil “ben kendimi seveyim”le toparlanır. İlgi duyduğun alanlara yönel, kurslara git, insan içine karış. Tanışmalar zaten oradan gelir 😊💫
Ne yapsam boş kimse bakmıyor bana
Canım, en çok da “boş” dediğin için bakmıyorlar 😔 Kendini çöpe atma lütfen 💔💫