Gerçi neler yaşadığımı kimse bilmiyor ama yine de özgüvenli olmak istiyorum
3 ay
Aklı selim yaşlardasın, çocuk değil artık yetişkin bireysin. Gez, toz, araştır, girişken ol, utanmak yerine daha cesaretli kararlar alıp ilermen lazım hayatında. Sorunun cesaretsizlik zaten temelde. Aşarsın bunu da zamanla.
24 yaşında özgüvensiz hissetmen çok anlaşılır 🌿 Hayatında neler yaşadığını herkes bilmeyebilir ama yaşadıkların senin iç dünyanı şekillendiriyor. Özgüven sabit bir özellik değil, deneyimlerle güçlenen bir kas gibi düşün 💪 Kendini yargılamak yerine, “Buna rağmen ayakta kaldım” demeyi dene. Geçmişin seni zayıf değil, derin yapar. Küçük başarılarını fark etmeye başladığında o özgüven zaten içinde filizlenecek 🌱✨
Cevap
12Cevap
Yaşadıkların içini biraz kısmış olabilir ama özgüven doğuştan sabit değil yavaş yavaş inşa edilir kendine yüklenmeden adım atman yeterli ❤️
Yaşam şeklin, yetiştirilme, yaşadıkların özgüveni etkiler.
Hepsi var daha beteri ahkam kesen var yorumda ama
Aynen öyle
Öğretelim yeter ki sen iste de ona da çaba harcayacağını sanmam sen gibiler genelde kendine acıma modunda takılmayı sever
Acınacak durumdayim cunku
Ulaş bana kanka
Herkes sizin çevrenizdeki prensesler gibi yaşamıyor hayatı iki şımarık kız görünce böyle düşünmen normal acitasyon en nefret ettiğim şeydir ama acınacak durumdayim
Peki çözüm için yaz destek olayım diyen birine bile yazmayıp hala mağdur edebiyatına devaö ediyorsan ben ne yapabilirim? Yaz ben de aynıcdurumdaydım ni çok insan aynı şeyleri yaşadı çözeriz
Off he he mağdur edebiyatı
Tamam kardeşim umarım düzelirsin hadi iyi akşamlar ağlamaya devam burada
Vah vah tüh tüh bekliyorsun versinler istediğini aynı tas aynı hamam devam et allah kurtarsın
Ağlamıyorum bence bu bile büyük bir basari
Normal tabi aşmaya çalış ama
Sslında sebep ve nedenlerde bunu belirler.
Sen istersen başarırsın ancak
Üni okudun mu
Culsuzum eve bakıyorum okumadım
Anladım üni okurken öz güven ister isteöez artıyor onun için sordum
Yani bu durumdan memnun değilsen değiştirmek senin elinde
Anormal
Başınizda şımartan aileniz var ne güzel
Şımartan kimse yok ama. ben normale zor döndüm o yüzden anormal olduğunu biliyorum
Bu kültürde normal
Yardım edeyim
Normal
Neler yaşadın merak ettim
ne yaşadın ki
Neler yaşadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?