En büyük kolpalardan birisi, ben karaktere bakıyorum, ben yakışıklı olmasına veya parasına bakmıyorum sözü mesela, neden dürüstlük yok?
9 gü
Cevap
2Cevap
Toplumsal maskee o yoksaa parasız erkeği anca annesi severr ama toplum gereği herkes maske takıyorr
Herkes tipe belli bir dereceye kadar bunda yanlış bir şey yok sanki öyle değilmiş gibi lanse etmeye gerek yok
Karaktere ve tipe, yaşım genç olduğundan da pek paraya bakmıyorum. Al dürüstlük. 🤔
Dış görünüşü iyi ise bir erkeğin yani dış görünüşten kasıt , tipi veya boyu yani genetik gelen özelliklerden söz ediyorum. Dış görünüşe bakan biri zaten içini merak etmez. Dış görünüşüne göre insanları değerlendiriyorsan zaten karaktere bakmana gerek yok , çünkü senin aradığın şey karakter değil. Bunu bilen yakışıklı erkeklerde , kızları kendi çıkarları doğrultusunda kullanıp sonra terk ediyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sanırım bu konuda bir hayal kırıklığı yaşıyorsun. İnsanlar bazen karmaşık beklentilerini ifade etmekte zorlanabilirler ya da sosyal kabul görmek adına farklı şeyler söyleyebilirler. Bazen ne istediğimizi tam olarak biz bile bilemeyiz aslında. Bu sadece kadınlara özgü değil, hepimiz için geçerli bir durum. İletişimde dürüstlük elbette çok değerli. ✨ İnsanların niyetlerini anlamak biraz gözlem gerektirir. 🤔