Hiiç bana genelleme demeyin ya bu kadar zamandır hayatımda hep yalanlarla karşılaştım hep dürüst olmaya çalıştım ama karşılığında hep yalan yalan yalan... neden bende normal insanlar gibi dürüst birilerine denk gelemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılŞöyle belirteyim bu sadece kadınlarda olan ya da sadece erkeklerde olan bir özellik değil
*Öncelikle büyüme şeklinden kaynaklanma olasılığı buda ikiye ayrılır
1. Ailesinin baskısından dolayı yalan söylemeyi artık olmassa olmazı haline getiren kişi
Bu insanlar toplumumuzda gerçekten de okadar fazlaki ben sadece ailenin bilinçsizliğinden hep bir şeyden kısmaya çalıştığından kaynaklandığını düşünüyorum
2. Ailesinden sürekli yalan duyduğu için ve onlarla büyüdüğü için haliyle onlara benziyen insanlar
Bu insanlar ise sadece ailesinin sürekli ona yalan söylediği için ailem söylüyo, herkes söylüyor ben niye söylemeyim ki diye küçük yaşta alışkanlık haline gelip br türlü kurtulamayan insanlar malsef
*Diğer bir sürekli yalan söyleme sebepleri ise gerçekten çok yalnızsa ya da hep yukarılarda olan herkesin hayatları gibi yaşamak isteyip sadece hayal kuran insanlardır.
Ben yalan söyleme sebeplerinin bu kadar olduğunu düşünüyorum.
Hiç bir kişiye güvenmemeliyiz yoksa hep uçurumdan aşağı itiliriz.
İyi günler :)22 Yorumla- +1 yıl
Keslikle ama bir insanin ailesi yuzunden herkese yalan demesi ne kadar dogru
- +1 yıl
Dediğim gibi insan annesinden babasından ne görürse ona alışır malsef ki
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şahsiyet değil cinsiyet meselesi bu... kadınlar ya da erkekler değil konu.
Şerefliler ve şerefsizzzler diye ayiracaksin durumu...
Hep dürüst olmaya çalıştım falan yazmışsın, o halde söylenen yalanları anlayacak kadar da aklın vardır... Dürüst olmadığını gördüğünü insandan dürüstlük beklersen üzülürsün... senin olayın farkında olup inanmak istemek... boşuna vakit kaybıdır... dürüstlük her zaman kaybettirir ama yanlış insanları... zamanını kaybedeceğine yanlis insanlari kaybet daha mutlu olursun...
Hersey gönlünce olsun...39 Yorumla- +1 yıl
Cunku insan yalniz yasayamaz. Bir sekilde etkilesim kuruyorsun. Inanmak tercih degil ihtiyac. Hangi ymegi yedigini tercih edersin ama yiyip yememeyi tercih edemezsin. Ayni sekilde inanmakta boyle birsey...
- +1 yıl
Birseyi değişmiyorsa ya da değiştiremiyorsan o şeyden vazgeçmeyi bileceksin... boşuna zaman kaybıdır..
Bu benim şahsi fikrim o da senin fikrindir saygı duyarım mutlu kal ☺🤜🤛 - +1 yıl
Benim yoruma yazsana be kizjn yorumunda kizk rajatsiz ettik ben de burda yazıyorum sanıyorum ahahaha ey allahim ya 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂 ahaha allahim yarebbim. O neydi ki ben anlamadim.
- +1 yıl
Kız bizi engellemedi ona şükür ne kadar ayıp rahatsiz ettik kizi
Yorum yaptığına pişman olmuştur 😂
Sen hala nerdesin 😂🤦♀️ - +1 yıl
Yaw burasi sosyal medya herkes birine yazar allla alaa takilma 😂😂😂
- +1 yıl
Öyle deme ben reelde de aynıyım o yüzden takılırım ☺
Klavye kahramanlarinj dikkate almam sadece o kadar... sohbet için teşekkür ederim iyi akşamlar ☺ - +1 yıl
Pai paii iyi aksamlar 😁
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
3Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSenin karşına yalancılar çıkıyorsa biz napalım? Kişi kendinden bilir !
520 Yorumla- +1 yıl
Al iste karsima geldi biri daha ben ne yapim 😂😂
- +1 yıl
Harbiden tarrraaakkafasısın 🤨
- +1 yıl
Nihahaha sen kendin yol actin ben masumum 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Aaa yorum kalkmış :(
- +1 yıl
Cevap veremiyip yorum sileceksen laf atmiycaksin 🙂
- +1 yıl
Huyum kurusun 😃 yalnız laf atan sensin
- +1 yıl
- +1 yıl
Yooo geldin yoruma kafami tarragimi diline doladin alla alaaa ne istiyon nikimden 😂😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen kisi kendinden biliri eklemeseydin laf gelmezdi ben yalanci dersen tabiki karsiligini gorursun. Ilk tasi sen attin. Neyse bu muhabbet fazla uzadi. Saka. aka olmadan bitirmeli.
- +1 yıl
Özür dile suçlusun. Görüşüme yaptığın ilk yorumdan sonra sen kaşındın
- +1 yıl
tamam op elimi barisalim 😂 benimki saka amacliydi anlarsin sandiydim... yinede kusura bakma
- +1 yıl
tamam şimdi uzatmayalım 😅
- +1 yıl
tamam ver mektuplarimi al mektuplarini 😂😂😂
+1 yılBir döngünün icindesin ve yalancilari kendine cekiyorsun.
Kendine bakman lazim sorgulaman lazim.
Bulursan sebebini bu döngüden de kurtulursun.33 Yorumla- +1 yıl
Evet bir donguye girdim ama ben yalan soylemiyorum durust olmaya calisiyorum. Peki neden ayni karsiligi goremiyorum
- +1 yıl
Sebebi olmali..
bilinclatinla ilgili olabilir.
Bende en ufak yalani söyliyemem. Ama kac kere kandirildim yalan söylediler bana.. henüz bulamadim sebebini.. 😔 - +1 yıl
Dimi... her seferinde inanmak istiyorsun sonra yine yalan dolan...
Bu cinsiyete alakalı değil ki. Kimi zaman zor bir durumda olduğumuzda kurtuluş yöntemi olarak yalan söyleriz. Kimi zaman baskı altında kaldığımızda yalan söyleriz.
110 Yorumla- +1 yıl
Bak bu gayet durustce oldu. Kadinlar yalanci olduklarini kabul etmiyorlar. Sadece karsilarini goruyorlar
- +1 yıl
Kesinlikle yok pembe yalan yok beyaz yalan. Ulan yalan iste yesili morumu var 😂😂
- +1 yıl
Vay vayyy annene sooolucem seni 😂😂😂
- +1 yıl
Konum at cabuk 😂😂😂
- +1 yıl
Konum deyince tirsti 😂
- +1 yıl
Darrtt erot 404 Not connect insert coin 😂😂😂
Ben de erkeklerde aynı sorunu yaşıyorum. Hepsi yalancı çünkü gerçek halleri evlat olsa sevilmez.
44 Yorumla- +1 yıl
Bir dongu olmus cozemiyorum ben bu dunyayi. Herkes seytan yahu
- +1 yıl
Durust olunca karsindakinide oyle farz ediyorsun kalbin hemen doluveriyor o bosluk daha sonra iyice genisliyor... biraktigi aci daha derin
+1 yılValla erkeklerin de altta kalır bir yanı yok. Madem genelleme demeyeceğiz buna da sesini çıkarmayacaksın :P
21 Yorumla- +1 yıl
Ooo senden bendensin murit gec otur 😂😂
+1 yılErkekler niye bu kadar sahtekar doyumsuz kaşı gözü ayrı oynuyor beyinleri ile malum organları yer değişmiş sen bu sorunun cevabını ver önce?
22 Yorumla- +1 yıl
1 erkek yalan soyluyor sonrada karsiliginda 100 erkege yalan soyluyorsunuz
- +1 yıl
Kendi adına konuş bence. 👍🏻
+1 yılVallahi istesem de yalan konuşamıyorum anından anlaşılıyor iğrenç bir durum. Herkes yalan söylüyor malesef bu karakterle alakalı
12 Yorumla- +1 yıl
Haaahh ayni ben. Elime yuzume bulasiyor benim 😂😂😂
- +1 yıl
Gerçekten ya hele annem anında anlar yalan söyleyeceğimi daha ağzımı bile açmamışken. Ya gülerim ya kıpkırmızı olurum elim ayağım titrer. Ancak uzaktan uzağa yalan atabiliyorum birde başım aşırı sıkışmışsa bir şekilde sakinleşip gerçekle yalanı karıştırıp anlatıyorum yoksa onu da becerenem 😂
+1 yılDoğru söyleyince de inanmıyorsunjz yalancı diyorsunjz kardeş.
21 Yorumla- +1 yıl
Aaaaa kuuuum benmi yok ben durust insan bulsam muzeye kaldirirdim 😂😂😂
+1 yılÇok seviyorum. Yaşam felsefem yalan. Parayla olsa yine söylerim.
23 Yorumla- +1 yıl
Ahahah iste bu cok durustce oldu 😂
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@Lavinia_41 😂😂😂
+1 yılinsanlar neden bu kadar yalan söylüyor desen anlarımda yalan söylemeyi kadınlıkla bağdaşlaştırman ilginç. yalan yalandır. erkekde kadında söyler. neden söylediği ayrı mevzu tabi ki. soruş stiliniz çok ilginç ..
10 Yorumla
+1 yılBen de sölüyom ya malesef doğru sölesem 1 saat uğraşcam uğraşmamak için yalan söylüyom mecbur
16 Yorumla- +1 yıl
Ahahah kestirme yol dimi. Simdi iki saat acikla felan. Direkt soyle yalani olsun bitsin 😂
- +1 yıl
Mecbur yani beyaz yalanlar. Hainlik yok
- +1 yıl
Yokk be mecbur degilsin durust olun ya :))
- +1 yıl
Abi benim basımdakiler cok konuşuyo kafam şişti artk yalan sölüyom konu kapanıyo
- +1 yıl
Iyi yapiyorsun amannn bnde yalan soyluyecem bundan sonra
- +1 yıl
Aaa kötü örnek oldum şu an
+1 yılEvde kalma korkusu , özgüven eksikliği , beğenmezler korkusu. Genel de hep bişeyin korkusundan kaynaklı söylerler. Bizim yalanlar belli , tek sebebi libido. Onlarda bi çok sebep var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen böyle sorunca aklıma 2 farkli durum geldi hangisini soylesem bilemedim
121 Yorumla- +1 yıl
Hem gizli yorum yap hemde soyluyecegini yarim birak halla ahaalaa
Cevap sahibi+1 yılAklıma gelen ilk şey şuydu; baskıcı bir ailede dünyaya gelmiş kadınlar genelde yalan söyler yalan onların kaçış yoludur , daha doğrusu can yelegidir diyebilirim abisi babasi aşırı kısıtlamaci kızlar için bu
Cevap sahibi+1 yıl2. Olarak da sen yalan söyleyen biri isen karşına da yalanci insanlar çıkar. Soylemiyorum deme pembe yalanlar bile yalan olarak sayilir yalanin rengi olmaz
Cevap sahibi+1 yılCevapladim bak yarim birakmadim oldu mu acabaaa? &'snoxhfoekdo
- +1 yıl
😂😂😂😂 afferim soz dinliyorsun 😁 ya iyide pembe yesil mesil ben yalan soylemek yerine her zaman oldugum gibi olmayi tercih ediyorum. Egrisi ile bugrusu ile neysem oyum iste.
Cevap sahibi+1 yılNe sözü dinlicem ya kaçmışım gibi izlenim birakma diye geldim bir kere ben hckdmdkemdk
- +1 yıl
Kactiydin iste alla alaa 😂 gizli gizli yarim yorum yap kac yok oyle yagma 😁
Cevap sahibi+1 yılAllah allah yorum yapmasam yapmazdim napcaktin beni mi bulucaktin yorum yapmam icin te allahim yaa hdoemxomeksks
- +1 yıl
Pojektorle arar tarar bulur yorum yap uleyynnn derdim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYdoejxosks deli ya
- +1 yıl
Deliyim ksyide seni yalarim kül ederim 😂😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Vayyyy gittin he seni uyuz gizli yorumcu
Cevap sahibi+1 yılSensin uyuz
- +1 yıl
Hayir hayir sensin 😂😂 dayanamadi geldi 😂
Cevap sahibi+1 yılAmma da gıcıkmissin jxoemdlwkslwkssls
- +1 yıl
Oyleyim huyum kurusun gizli gizli yazip kacarsan tabi gicik ederimmm 😂😂😂
- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yalanın cinsiyeti yoktur. Kadınlar diye genelleme yapman çok yanlış. Hayatına giren birkaç Kadın yalancı ve dürüst çıkmadıysa, bu tüm Kadınlar da aynıdır diye bir şey söz konusu olamaz.
10 Yorumla
+1 yılNasip denk gelmiyorsun yoksa dürüst samimi kızlar da var
26 Yorumla- +1 yıl
Iste nerede neden denk gelemiyorum ya yalan soylesem icim yanmiycak ama durust oldukca karsiligi yalan oluyor
- +1 yıl
Buradan biriyle konuşup dürüstlük bekliyorsan bilemem site başlıca yalan yer. Ama reel hayatta gerçekten kadınlar erkeklerden daha yalan söylüyor. Uçarım sana da dürüst olan denk gelir ne diyeyim
- +1 yıl
Kesinlikle haklisin. Ama zaman oyle olduki disaridan biri ile muhabbet etmek dahi zor.
- +1 yıl
Zor evet burda da kimin yalan söylediğini bilemiyorsun temkinli davranman gerek onun farkında olmadığı şekilde test etmen gerek samimiyetini anlaman için
- +1 yıl
Haklisin kalbim okadar bosluktaki azicik samimi olana hemen inanip guveniyorum sonra biraktigi bosluk daha derin oluyor.
- +1 yıl
Üzücü bu ya hayırlısı hakkında kardeşim
ortaokuldan bu yana hiç yalan söylemeden dışarıya çıkabildiğimi hatırlamıyorum.
24 Yorumla- +1 yıl
Ordan alisa alisa bizedemi soyluyorsunuz 😂
- +1 yıl
Alla alaaa simdi niye mk olduk. Al iste 😂😂
@Hissiz72 "Şahsiyet değil cinsiyet meselesi bu..." Tam tersi olucaktı sanırım 😋
015 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Yok kuzum o senlik bir durum değil, genelde bilirsin yorumlara yapışan gereksizler oluyor , o yüzden ben yorumu paylaşmadan önce görüşümü yoruma kapatıyorum, sadece soruyu soran yazabiliyor... sana ayrıca teşekkür ederim tekrardan , hem burda o çok güzel muhabbetimizi çektin hem de yazdığım yazıyı duzeltmeme yardımcı oldun 😃😁🥰🥰
- +1 yıl
Kendisi gizli teskilatta uye o yuzden etiketliyemiyirsun 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ahahah nedennnnn ya rebbbim nedennn 😜😜
Erkekler daha fazla söylüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeyfendi karakteri düzgün olmayan kişi veya kişilerden dürüst insan olmalarını beklemeyin , beklerseniz siz üzülürsünüz
15 Yorumla- +1 yıl
... belkide haklisin. Haklisin ama ama ama istiyorsun inanmayi. Inanmakta bi nevi ihtiyac
Cevap sahibi+1 yılInanmak istiyorsanız ilk önce o kişiyi çok iyi tanımanız lazım. Çok iyi gözlemlemek test etmek gerekiyor. Erkenden güvenmek her zaman yanlıştır
- +1 yıl
Kesinlikle haklisin ama iste beceremiyorum. Icim disim cok bir. Icimdeki disima cabuk yansiyor
Cevap sahibi+1 yılNe güzel. Bazıları gibi ikiyüzlü değilsiniz
- +1 yıl
Keske oyle olmasa iste. Zarar ziyan hersey ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim çevremde her zaman dürüst kadınlar çoğunlukta oldu çevreni değiştir bence
13 Yorumla- +1 yıl
Butun kadinlar oyle diyor hwpiniZ masumsunuz peki bu yalan soyluyenler kim ve ne 😂😂
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sana öyle denk gelmiş
- +1 yıl
Himmm durustunu tanimk isterdim
+1 yılNeden genelleme yaptın
11 Yorumla- +1 yıl
E ama hepmi bana denk geliyo ya. Bir degil iki degil
macbur bırakılıyoruz çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil mecbur birakiliyorsun?
Yakında kadınlar neden dişi diye soru sormazsanız ben uzaylı gamzeyim
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂👏🏻
- +1 yıl
Ne alakasi var konumuzla? Yalan soylemiyormusunuz?
- +1 yıl
Taktim evet cunku bana gorr yalan soylersen karsiliginda yalan bulirsun. Durust olursan karsiligimda durust insan bulursun ( ben oyle zannediyormusum)
+1 yılSana öyle denk gelmis
10 Yorumlakanlarında var aga 😎✔👍
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler de söyleyebiliyor
10 Yorumla
+1 yılO söylüyosa sende söyle eşitlik
18 Yorumla- +1 yıl
Bunu deniyorum. Ama kuruyasica huyum bunu red ediyor rol yapmayi beceremiyorum isyan ediyorum
- +1 yıl
Biri yalan söylerse muhatap olma yani kızda söyler erkek de söyler bunun cinsiyeti yoktur yalanın
- +1 yıl
Oylede insan yalniz olunca inanmasi cok kolay oluyor. Istiyorsun cunku inanmayi
- +1 yıl
Valla ben yalnızım al bak bir arkadaşım var sadece diğerleriyle de uğraşamam yani az olsun öz olsun
- +1 yıl
Diğerlerinin de çoğu azıma etti o yüzden çok kalabalık bir çevreye gerek yok doğru insanları bulunca zaten bu sorunlar çözülür
- +1 yıl
Aynen oyle dogru insani bulmak. Ama o kimsee bi turlu cikmmiyor karsima 😕
- +1 yıl
Çıkar çıkar
- +1 yıl
Ins bakalim...
- Kişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapma.
15 Yorumla- +1 yıl
Istisnalar kaideyi bozmaz o yuzden yapiyorum. Yani durust olaniniz var mı var ama milyarda 1 falan. Oda kim artik mevla bilir
- +1 yıl
Evet çok doğru söyledin "mevla" bilir senin bilmene gerek yok yani.
- +1 yıl
Nasi gerek yok ben uzaydami yasiyorum. Din kul ile rab arasinda yasanmaz. Kullar arasinda yasanir.
- +1 yıl
Konuyu çarpıtma istersen.
- +1 yıl
Senin bilmene gerek yok diyorsun insanlar bir arada yasiyor. Misal senin yalanci olup olmamani neden karsindaki bilmesin?
+1 yılErkekler neden bu kadar yalancı?
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Sınav Buda dana
28 Yorumla- +1 yıl
Dana ne yaw eyy KS sendemi brutus mk 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne tür yalan olduğu da önemli
10 YorumlaBu insandan insana değişir.
10 YorumlaSanane
11 Yorumla- +1 yıl
Nasil bananee ya
Canımız istiyor