Merak ediyorum?
Neden bayanlar yalan söyler ?
Merak ediyorum?
yalan söylemek aslında karakter meselesi bayan ya da erkek söylüyor diye bir durum söz konusu değil. ben erkeğim ama maalesef erkeklerde çok yalan söylüyor.
Evet haklısın katılıyorum bu konuda sana ama benim burada anlatmak istediğim sey yalan söylenecek bir durum yok ya da söz konusu da değil neden
Çünkü erkekler hiç söylemez site aptal kaynıyor ya eskiden daha guzeldi
Neden öyle bir yorum yaptın sayet ben dürüst bir insanım
Karaktersiz insanlar yalan söyler. Cinsiyet meselesi değil bu
Cok haklısın yerinde ve dogru bir tespit 🙏🙏🙏
Cevap
2Cevap
Çünkü baydıkları için ama kadınlar söylemez söylüyorlar desek duygusal linç sonucu kötürüm kalırız
Yalanciya yalancı denir linc edecek varsa çıksın gelsin kapak yapıp gönderirim
Yav deme öyle deme sen nonmanita no dırdır moddasın rahatsız olan bize oluyor
Kral sende inceldiği yerden kopar kimsenin kahrını cekipte kendini yorma
Erkek kadın fark etmez herkes yalan söyler
yalanci oldugunuz icin siz
Merak ediyorum beni ne kadar tanıyosun da böyle bir yorum yapabiliyosun yalancı derken neden kendi üzerine alındın sen bayanmisin ya da dönme falansin da bizden mi sakliyosun 🙏🙏🙏🙏🙏
Adama sorarlar mk sen kadinlari ne kadar taniyorsunda yorum yapiyorsun? hayatinda kac kadinla konustun lan bi düşün bakalim diyecem ama düşünmene gerek bile yok dimi. Neynin yok fikrin var bende buna irite oluyorum mk aklincada laf sokacagini sanip yazmis keske babaniz o gece korunsaymis be olm
Kac yaşındasın bunu bana söylemene gerek yok yaşından fazladır ama konustugum kadın sayısı bir ikincisi de altta yazan güncellemeyi okumadan gereksiz gereksiz yorum yapıyorsun bence keske senin doğduğuna inanmıyorum kesin tuvalette falan s. cmıstır
Birde sakın bana yol yapmaya kalkışma yoksa sana asfalt döşerim 🙏🙏🙏🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?