Evet neden abi ya, hepsi aynı şeyi diyor yok önemli olan karakter falan önemli olan sadakatli olmasi falan , yalanin taaa daniskası aga gidin universite itiraf sayfalarına bakin kizlarin hepsi su yakisoli çocuğun instagram sayfasını biliyor musunuz falan diyor birtane bile su zeki erkegin instagramini biliyor musunuz diye yazan görmedim...
Yani abiciğim yalan atmak zorunda değilsiniz ki neden yalan yere millete umut veriyorsunuz neden yani ben anlamıyorum dürüst olun gitsin aga ya alın yakiskli karaktersiz erkekler sizin olsun yani yeter ki yalan atmayın be yeter... m.
Yani abiciğim yalan atmak zorunda değilsiniz ki neden yalan yere millete umut veriyorsunuz neden yani ben anlamıyorum dürüst olun gitsin aga ya alın yakiskli karaktersiz erkekler sizin olsun yani yeter ki yalan atmayın be yeter... m.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkekler neden söylüyorsa kadınlarda o yüzden söylüyordur 😊
Yazdığımı okumadin değil mi
Okudum ve çok güzel de genelleme yapmışsın. Demek ki öyle insanlara denk geldin. Burada bazı kızlar "neden bütün erkekler şöyle böyle" diye yazsalar nasıl sinirleniyorsanız bizde kızlar hakkında genelleme yapıldığında sinirleniyoruz. Empati lütfen 😊😅
Hangisi yanlis?
Kizlar yakiskli istemiyor mu
Erkekler güzel istemiyor mu? Benim şu an erkek arkadaşıma ben fazla yakışıklı diyemem. İdare ediyor. Ne yani bende mi yakışıklı erkek avcısı oldum?
Erkekler en azından yalancı değil ve o kadar yakidlli dediğin çocuk ta kimbilir 1.90 boyunda eli yüzü düzgün çocuktur eminim
Ne yani sümüklü pasaklı bir şey mi bulsaydım Allah Allah alemsin valla.. İki üç kız duygularınla oynadı diye bütün kızlar şöyle böyle diyorsun tamam hadi öyle olsun 😂
Hahahha iste bak kabul ettin bayagi yakışıklıdır cocuk eminim siz normal tiptekileri bile çirkin buluyorsunuz
Ve beni hicbir kiz uzmedi, üzecek kadar bile vakit geçirmek istemediler benimle
Ben yakışıklı değil demedim ki fazla yakışıklı diyemem dedim. Ondan daha yakışıklı kişiler var ama ben onu sevdim. İsteseydim ondan daha yakışıklıları bulup diğerleri ile beraber olurdum ama ben yüze önem verdiğim kadar karaktere de önem veriyorum. Yüzü güzel olup karakteri yerlerde olanı napıyım..
Masallah kibre bak🙂
Bunun kibirle ne alakası var yakışıklı olup karaktersiz olanla niye zamanımı harcıyıp beni üzmesine izin veriyim 😉
Sen güzel kızı bulup karakteri olmayan biriyle birlikte olur musun olmazsın bende de aynı şekilde. O zaman sende kibirlisin 😊
Kadın:Dış görünüş önemli değil önemli olan karakter
Yine kadın:Erkek dediğin uzun boylu olur 180 altı erkekle sevgili olmam sakalsız erkek bacımdır
yakışıklı olarak sapım yine, litfen yakışıklılara bk atmayalım
Kim sana ne yaptı yaa
Biri birsey yapmadı sadece umut veriyorsunuz orada burada yok önemli olan karakter diye sonra gercek hayati görüp hayal kılığına uğruyorum üzülüyorum, bırakın dürüst olun
Kadını erkeği yok bunun çoğu insan böyle yapıyor artık. Dedikleriyle yaptıkları çelişiyor
Çoğu erkek dürüst gayet önemli olan karakter demiyorlar
Eee bende diyim ki erkeklerinde aklı fikri cinsellikte. Seviyoruz diyorlar ama cinsellik için bizimliler. Duygularimızla oynuyorlar. Çoğunluğa bakınca bu dogru bir şey. Ama bu bana genelleme yapma hakkı verir mi? Tabikide vermez. Nasıl ben bu yüzden genelleme yapmıyorsam sen de yapmamalisin
Evet cindellik sever erkekler normal birsey bu, ama aklımız fikrimiz cinsellikte değil
Hem bir kadını sevip hemde onu cinsel anlamda arzulamak normal birseu bence
Bak senin o dediğin sevdigiyle cinselliği çoğunluk yapmıyor. Ama napiyorlar. Cinsellik anlamında elde edebilmek için sevmediği kıza seni çok seviyorum da diyebiliyorlar , çirkin gördükleri kıza yalandan cok güzelsin de diyebiliyorlar. Bunların bir sürü örneği var. Yani bana öyle yapan erkek yok falan deme şimdi. Ama ben gidip tüm erkekler böyledir demiyorum. Bilmem anlatabildim mi : )
Evet haklisin öyle erkekler var , bayagi da çok sayıları da çok umarim sen düzgün biriyle karsilasirsin
Acikcasi beni cinsel anlamda mutlu eden tek bir kiz bana yeter fazlasına gerek yok, ama kötüyse olmaz bana göre önemli iyi olması hem cinsellikte iyi olan hem de düzgün kalpli kiz bulursam nikahi kıyarım
Sağolasın sen de isteğin gibi bulursun inşalalh
Zeki olsaydın aldanmazdin
Haklı +1