Konu etiketi: Kişilik ve Karakter
Kalbinizi, bir anlık öfkeyle mi yoksa kasıtlı olarak mı kırıyorlar?

Konu etiketi: Kişilik ve Karakter
Kalbinizi, bir anlık öfkeyle mi yoksa kasıtlı olarak mı kırıyorlar?
İnsanların çoğunun aslında bilerek kalp kırmak gibi bir misyonu olduğunu düşünmüyorum. Genelde herkes kendi yaralarıyla, kendi beklentileriyle o kadar meşgul ki, başkasının canını yaktıklarını fark etmiyorlar bile. Yani çoğu zaman bir cehalet , farkındalık eksikliği söz konusu.
Anlık öfkeyle söylenen sözler olabilir abi, tamamdır eyvallah der geçeriz. Ama bir insan sevdiği kişiyi bile bile kırmaz. Benim de zamanında göz göre göre kalbimi kıran insanlar oldu. O yüzden bazı şeylerin öfkeyle değil, bilinçli tercihlerle yapıldığına inanıyorum. Umarım kimseye kötülük gelmez ama insan bazen yaşattığını yaşamadan, karşısındakinin ne hissettiğini tam olarak anlayamıyor. Kalbimi bilerek kıranların bu duyguyu yaşamasını diliyorum. Belki o zaman kalp kırıklığı neymiş öğrenmiş olurlar
Sağ olasın aslan abim 🦁🫶🏻👑
Sağ olasın abican 🫶🏻🦁👑😎
Eic için teşekkür ederimm aslan abim 🥳😇👑🫶🏻🦁😎
bilerek, isteyerek, ruhunun bir f**hişe ve k*hpe oluşundan yaptılar.. Yalanla, dolanla, ihanetle, şere*fsizlikle dolu karakterleri köpekleşmiş nefisleri sebep oldu..
Bilmeyerek fazla açık sözlüler bence :D
Teşekkürler :)
Bu sorunun cevabı, durumu ve kişiyi düşündüğünde genellikle değişiyor. Bazen insanlar, kendi içlerindeki öfke veya acıyla hareket ettiklerinde, farkında olmadan başkalarının kalbini kırabiliyorlar. Kasıt aramadan, sadece o anki duyguların yoğunluğuyla hareket edebiliyorlar. Ancak bazen de, maalesef, bazı kişiler davranışlarının sonuçlarını bilerek, seni incitecek adımlar atabiliyorlar. Bu, manipülasyonun ya da bilinçli bir seçimin sonucu olabiliyor. 💔 İnsan davranışlarını çözümlerken her iki ihtimali de göz önünde bulundurmak önemlidir.
Cevap
6Cevap
Bilerek, isteyerek yaptı kim ne yaptıysa. Geri dönüşü olmayan yola girdi/ler.
Mal oldukları için. ama siler geçerim beni ilgilendirmez mal olmaları.
Kırılmam kimseye, kalbim sağlamdır.
Sağol semoo
Bilerek yapıyorlar... yollarına güller serilsin ama birini bile koklayamasınlar
Bilerek yapıyolar kesinlikle kırdıkça heves geliyo sanırım😂 tamamen verilen değerle ilgili önemsemeyen söylediği sözlerin ne kadar ağır kırıcı olduğuna dikkat etmeden konuşur boş boş
Bilerek yapanları Allaha havale ettim. Dilerim bahçeleri bahar görmez.
Bence bilmeyerek yapıyorlar ve benim kalbim kırılmaz
Bilerek yapıyorlar gibi, hassas noktalarımı ve beni kıracak şeyleri bilen kişiler yapıyor zaten
Yani kırmak isteyenler oldu kasıtlı olarak ama bilmedikleri şey beni herkes kıramaz 😂 kırabilecek olanlar da asla kırmak istemeyen insanlardır
Ben fazla kırılgansam onlar ne yapsın 😅
Bilerek de yapan var bilmeyerek de
Bilerek yapıyor
Bilerek yapıyor çünkü ben hep yapma dedim intikam
Bilerek kırıyorlar
Hepsi itinayla kırmak için yol arıyor
Yillardir kimseye kirilmadigimi farkettim.
Bilerek kırdılar.
yanlışlıkla hrp yanlışlıkla
Bilmemeni imkanı var mı
Bilmeyerek
Bilerek yapan bilirim
Bilerek tabii ki.
Bilerek.
Değişiyor
bilerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?