Kişilik & Karakter Kalbiniz kırıldığı zaman belli eder misiniz? bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kimseye kalbinizi kırdırmayın, kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. ☺ Kalbiniz kırıldığı zaman belli eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. belli etmesem de karşı taraf bunu mutlaka anlar mutsuz olduğum için.. yansır 2 2 Yorumla bluebolviy +1 yıl sen hala burada mısın çok uzun zaman oldu buradasın he u Barış_LonelyForever +1 yıl Ölmedim daha :D
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Direkt suratıma yansıyor, karşımdaki mal değilse anlar kalbimin kırıldığını 1 1 Yorumla bluebolviy +1 yıl haklısın Yorumla
Hakan5581 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Kale alınmayacak biri ise umursamam değer verdiğim biri ise çok uzulur ve belli ederim. 1 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Anlayana ederim de kolay kolay kalbimi kirdirmam 1 0 Yorumla
yuyuyuuuu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl hayir eğer gerçekten kırıldıysam onu bilerek s2lemiyorum yok sayıyorum çünkğ açıklama bile yapmiyorum kırgınlıktan böylece onun moralini bozuyorum👍🏻 1 0 Yorumla
Farukömer7 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Felaket kaçacak delik ararlar 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Var mı kırılsın hassas yapıdayım çok uzatmam 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Etmesem de belli oluyo 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Genelde etmem ama bir konuşma isteği oluyor 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ederim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
belli etmesem de karşı taraf bunu mutlaka anlar mutsuz olduğum için.. yansır
sen hala burada mısın çok uzun zaman oldu buradasın he
Ölmedim daha :D
Direkt suratıma yansıyor, karşımdaki mal değilse anlar kalbimin kırıldığını
haklısın
Kale alınmayacak biri ise umursamam değer verdiğim biri ise çok uzulur ve belli ederim.
Anlayana ederim de kolay kolay kalbimi kirdirmam
hayir eğer gerçekten kırıldıysam onu bilerek s2lemiyorum yok sayıyorum çünkğ açıklama bile yapmiyorum kırgınlıktan böylece onun moralini bozuyorum👍🏻
Felaket kaçacak delik ararlar
Var mı kırılsın hassas yapıdayım çok uzatmam
Etmesem de belli oluyo
Genelde etmem ama bir konuşma isteği oluyor
benim kalbim yok ki kırılsın
Ederim
Ediyorum
ederim