Hayal kırıklığı acıtır...
Ama en azından kimin gerçekten yanında olduğunu öğretir.

Hayal kırıklığı acıtır...
Ama en azından kimin gerçekten yanında olduğunu öğretir.

Bir insanın gerçek yüzünü görmek için onu heyecanlandırmak, strese sokmak, yol arkadaşı olmak, başkalarıyla davranışına bakmak onun hakkında çok şeyi ele verir. Delirtmek değil tabi. Mesela bir iki kere randevuya gecikmek, bebek kimi reaksiyon vermek mesela elbiseyi çok beğendiysen. Senin davranışlarından utanıyor mu, bağırıyor mu, seni itiyor mu gibi tepkileri insanın asıl yüzüdür.
Wayy çok güzel taktikler😆👍🏻
Ben arkadaşımın ne olduğunu nerden anladım ilk sınavda öyle böyle yaptı o internetteki çocuktan beni kurtaracağını sanarken kurtarmadı ya ben ona notumu verdim üstüne çıktılar arkamdan işler çevirdiler evlendiler onun yüzünden tehditler edildim ama herkes o çocuğun kötü biri olduğunu anlamış sadece ben değil yaptıklarının bedelini ödüyor kuzen dersek o kız kardeşi beni kullanmaya çalışırken belli etti ilk sınavda iğrenç biri olduğunu ve büyük olay oldu kız kardeşi tarafından çağrıldım ve kurtarıldım kız kardeşi tarafından sonra yine denedi hiç hedefine ulaşamadı hep sezdim ama onu nerde tanıdım ilk sınavda daha büyük olayda yani ordan sinsi olduğu belliydi benden küçüktü o yüzden oyunlarını bozmak hem kız arkadaşımın kolay oldu neden çünkü onun beni satmaları işe yaradı yoksa kurtulamazdım tecrübeliydim kuzen dersek sinsi biri olduğunu biliyordum o yüzden de kurtulmak kolay oldu
Perlamarius şöyle der. Eğer bir insanı tanımak istiyorsanız size değil çıkarı olmayan ya da kendinden daha düşük gördüğü insanlara, hayvanlara nasıl davrandığına bakın. Restauranta gittiğinizde ona hizmet eden garsona, apartmandaki kapıcıya, sokaktaki kediye köpeğe nasıl davranıyorsa işte onun gerçek yüzü o"dur.
Amma da secmisiz lan seni🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sen biraz dilini gelistir, ispanyolca italyanca..
sonra tekrar seçerim ben seni☺️
Bir insanla Tatile çıkmak ya da bir insanla kavga etmek Onun gerçek yüzünü görmeye yeter. Bir de bir kişinin eline güç verip bu gücü Nasıl kullandığını görmek de o kişiyi tanımamızı sağlar
Kesinlikle haklisin 👏👏
Bir insani tanimak istiyorsan birlikte uzun yola cik derler ya da tatile.
Öte yandan da bir insanla iyiken herkes iyi. Ama kotu olup tartismaya basladiginda gercek yuzu cikiyor ortaya. Burada bile cok orneklerini gorduk maalesef
Aynen öyle insan tanımak kolay iş değil.
O zmn ben insan degilim😬😇😇
Ne alaka?
Beni tanimak kolay 😇
Kimse kimseyi tam olarak tanıyamaz
Oraasi dogru 😔
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊😊
Gerçekten de, bir insanın özünü anlamak için hem zamana hem de belirli deneyimlere ihtiyacın oluyor. Zaman, davranış kalıplarını görmeni sağlarken, hayal kırıklıkları ise bir tür sınav gibidir. İşte o zaman maskeler düşer, kimin gerçekten yanında durduğunu, değerini ve niyetini çok daha net görürsün. Zorlayıcı olsa da, bu durum aslında seni daha güçlü kılar. 🌱🕰️
Cevap
26Cevap
Bir insanın gerçek yüzü tartışmada belli oluyor zaten , birşeyleri düzeltmek için çabalamiyorsa, üslubuna dikkat etmiyorsa o insandan uzak duracaksın o insanın sevgisi sahtedir
Evet haklisin canım , iyiken herkes iyi. Ama kotu olup tartismaya basladiklarinda gercek yuzleri cikiyor ortaya. burada bile cok orneklerini gorduk maalesef
Kesinlikle öyle 👍🌸 bende çok rastladım
Birinin gerçek yüzünü görmek için akıl mantık duygu ve hisler gerekir. Bunlarda tecrübe ve zamanla olur
Evet zmn gerekli
Kesinlikle
Zaman yeterlidir.
Bence de zaman herseyin cozumu
ikisi de gerekli değil. insanın gerçek yüzü ne zaman ortaya çıkar? eline para ve çeşitli imkanlar geçtiğinde. eğer bir insan imkanı ve parası yokken normal davranıyor, ama bunları bulunca zıvanadan çıkıyorsa gerçek yüzünü görmüş olursun. ya da sevgilindir mesela. senden daha güzel bir kadın ona ilgi gösterdiğinde yavşıyorsa gerçek yüzünü görürsün. yani bir insanın gerçek yüzünü görmek için illa kalp kırıklığı yaşamana veya zamana ihtiyacın yok. sadece gözlemle. durumlar, olaylar, insanlar karşısındaki hal ve tavırlarına bak, yeterli.
Sonuna kadar katiliyorum 👏
Aslında ikisi de birbirini tamamlayan şeyler. Zaman, insanı yavaş yavaş tanıma fırsatı verir; farklı durumlarda nasıl davrandığını, baskı altında ne yaptığını görürsün. Ama sadece zaman her şeyi göstermez. Bazen bir insanın gerçek yönünü ortaya çıkaran şey, yaşanan tek bir hayal kırıklığı da olabilir. Hayal kırıklığı, maskelerin düştüğü anlar gibidir. İnsanlar en çok zorlandıklarında ya da beklentiler karşılanmadığında gerçek tavırlarını belli ederler. Bu yüzden bazı gerçekler zamana yayılır, bazıları ise bir anda görünür hale gelir. Kısacası, insanın gerçek yüzünü görmek için hem zamana hem de yaşanan deneyimlere ihtiyaç vardır. Ama en çok da gözlem yapmaya ve olanı olduğu gibi görmeye açık olmaya…
Hızlı hareket etmek istediğini göster.
Eğer size ayak uyduruyorsa ve karşılık veriyorsa yanlış kişidir.
Fakat sizi durduran ve olması gereken şeylerin zamanında yapılmasını söylüyorsa size ara sırada da olsa telkinde bulunuyorsa doğru kişidir.(Sakın bırakma).
Çünkü gerçekten güvenmek ve değer vermek sevmek istediği içindir.
Tabi bunu yapacak ve uygulayacak kişi var mı (hem erkek hemde kadın için ) o konu da şüphelerim var.
tabii ki uygulayan vardır ama herkes için geçerli değil
41 yaşındayım.
Ben şu yaşıma kadar yapanların ya hiç evlenmemiş ya da boşanmış olduğunu gördüm.
Yıllarca tanıdığını sanırsın ama tek bir hayal kırıklığıyla aslında hiç tanımadığını anlarsın. Gerçek yüzü zaman değil maalesef menfaat ortaya çıkarıyor.
evet işin içine menfaat girince her şey değişiyor
Birinin gerçek yüzünü görmek istiyorsan
arabasını iste
Borç iste
Hatasını yüzüne söyle
Menfaatine dokun
O zaman gerçek yüzünün ne olduğunu anlarsın
Evet kesinlikle dogru noktalar
İnsanın gerçek yüzü eline güç veya fırsat geçince belli olur.
kesinlikle doğru
Menfaati bitince, çıkarları doğrultusunda hareket etmediğin zaman maskeler düşer.
kesinlikle haklısın👍🏻
Gerçek tanımak için
1 yol gitmek
2 alışveriş yapmak
3 para vermek
Bu üçü gerçek yüzünü gösteriyor emin ol
Kesinlikle dogru 👍🏻
Bir insanın gerçek yüzünü görmek için zaman gerekir zaman gerçekten insana her şeyin en güzel tarafını gösteriyor Ben artık insanlara güvenmemeyi öğrendim yapmaz demiyorum yapar diyorum
Öfke, birlikte tatile gitmek, bir kaç hayal kırıllığı gerekir.
Biraz zaman biraz da uygun koşullar turnusol kağıdı gibi her şeyi gösterir.
Kimse kimsenin yanında degil sadece yanına getirilmiş olabilir
Bir kötü gün ve elinde imkan olan bir an yeterli
Ufak ufak karakterinden belli edince uzak durmak en iyisi
Bazı insanların gerçek yüzünü görmek için zaman değil, kırılmak gerekiyor.
Hayal kırıklıkları yeterli... Zamana ihtiyac yok
Bazen gerçek yüzünü görmeye hevesin kalmıyor, ilk günden tabloyu kendin belirliyorsun
Hemen yazıyorum. O'nu yüceltin. Fazla kastırmadan yağlayın. Kısa sürede sonuç alırsınız. 👍
Ters düşmen gerekir bence
Zaman zaten o kişinin hayal kırıklığı olduğunu gösteriyor. Anne ve babamız dışında insanlara pekte anlamlar yüklememek lazım bence, sonra insan bunun altında kalabiliyor
Bu tarafta gelcen mi 😀
Cok uzaklar o taraftaysa gelirim.😊
Bekle o zm geliyoreee 😅🏃♀️
Hayal kırıklığıymış.
İkisi bi arada sjsjjs
Sinirliyken ve ayrılırken
Zorlukla sınanması yeter.
Zaman la tanirsin insanlari
Bazen hayalkırıklığı o kadar sabırlı davranmaz
Tabi ki zaman gerekir
Bi anda gösterir yüzünü
İsteklerine “Hayır” dersen öğrenirsin
Doru demis la Fontaine
Hayal kırıklığı yeterde artar bile bence..
Ufak bi sohbette bile az çok belli eder
Bana 5dk yeter
Zaman gerekli
Zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?