Boş vermek bile yorar.. Ve insan susar.. Her şeye, herkese rağmen.. Elinden gelen tek şeyi yapar;
Bağıra bağıra susar...

Boş vermek bile yorar.. Ve insan susar.. Her şeye, herkese rağmen.. Elinden gelen tek şeyi yapar;
Bağıra bağıra susar...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kısaca yaşamak yorar🤦♀️
aynen :(
şu an bana her şey yorucu geliyor 😂ama biri "kalk annenlere gitme vakti geldi" dese koşarak giderim 🏃♀️🏃♀️😂
durma ve biran önce mutlu olduğun o güzel ortam da olmak adıan koş ve sakın ardına bile bakma çünkü seni mutlu eden tek yer orası..
Bende sustum…
selam.. aslın da ne zordur biliyormusun gözlerinle gördüğün gerçeklerin ne kadar açı olduğunu ve bunu bilipte susmak.. :(
Ne gördün?
görmek nedir ki içinde olup onu en zor haliyle yaşamak ve sonrası işte.. buna anlatmaya sayfalar yetmez dinlemeyede sanırım senin sabrın yetmez işte bu yuzden susmak diyoruz ya..
Anlatmak isteyene kulaklarım açık.
ağır bir roman gibi düşün anlatmak beni dinlemek seni yorar :(
Ağır roman hımm müjde ar geldi aklıma :))
şakaçı :)
Konusunu unuttum tabi de ilginç bi hikayesi vardı
yaşadığın bu hayata herkesin bir hikayesi var iyi ya da kötü sorun agır olan işte bu yarar insanı :( susmak gerek belki ya da bakışlarda anlamak gerek gerçekleri ama anlamak işte diyoruz ya.. anlamak zor olan
Bazı ağızlar bazı kulaklar için değildir :)) anlamak bir mucizedir anlatanın nezdinde.
çok ağır oldu :( www.youtube.com/watch
“Linet - Hatıram olsun” gelsin o halde…
https://www.youtube.com/watch?v=M2AYaVK3cuY
geldi ozaman buyrun küçük hanım : )
Teşekkürler Mösyö Mini 34 :)
çok mersi küçük hanım ne demek :)
🎈🤗
:)