Sence bir insanın en derin yaralarını iyileştiren şey, zaman mı olur yoksa kendini fark etmek mi?

Her insanın içinde susturamadığı bir ses vardır; kimi zaman yön gösterir, kimi zaman hesap sorar, bazen de sadece sessizce bekler. “İçimdeki Ses” tam da bu sessizliğin içinden doğdu. Uzun zamandır kalbimde büyüttüğüm bir hayaldi bu kitap. Kendi iç yolculuğumun, korkularımla yüzleşmemin, kabullenişlerimin ve yeniden doğuşlarımın hikayesini kaleme aldım.

Bu kitap benim için sadece bir yazı değil, bir nefes. Her bölümde insanın kendiyle olan hesaplaşmasını, iç sesini susturmadan dinlemenin gücünü anlatıyor. Yazarken bazen ağladım, bazen sustum, bazen de kendime yeniden inandım. Çünkü bu kitap bir başarı hikayesi değil, bir varoluşun sesi. Yakında yayımlamak istiyorum, çünkü artık içimdeki sesin sadece bana ait kalmamasını, başkalarının kalplerine de dokunmasını istiyorum. Bu satırlarda herkes kendinden bir parça bulacak; bir yara, bir umut, bir başlangıç.

Takip ettiğim birkaç arkadaşıma gönderdim, onlar da beğendiler. Yorumlarını okumak içimi rahatlattı, çünkü yazarken ne kadar derinden geçtiğimi sadece ben biliyorum. Umarım gerçekten güzel olur, sadece benim değil, okuyan herkesin içinde bir şeyleri kıpırdatır. Bu kitap kalpten doğdu, o yüzden kalplere ulaşacağına inanıyorum.
Sence bir insanın en derin yaralarını iyileştiren şey, zaman mı olur yoksa kendini fark etmek mi?