Hayatın değiştiği yok.
Hayata ayak uyduramıyorum. İyi niyet ve iyi insan olmak? O da bir halta yaramıyor..
Hayatın değiştiği yok.
Hayata ayak uyduramıyorum. İyi niyet ve iyi insan olmak? O da bir halta yaramıyor..
İyi insan olmak boşa gitmiyor, sadece karşılığını her zaman hemen doğru insanlarda bulamıyoruz. Dışlanmak insanı içe kapatabiliyor ama dünyadaki herkes aynı değil. Bazen insan, yanlış insanların arasında kendini değersiz sanıyor. Önce kendini tamamen hayattan çekmek yerine küçük adımlarla ilerlemek lazım; bir yürüyüş, bir hobi, bir sohbet, ortak ilgi alanları... Çünkü yalnızlık bazen kader değil, sadece geçilen bir dönem de olabiliyor.
Anlıyorum seni, bu hisler gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Kendini dışlanmış hissetmen ve bir türlü uyum sağlayamadığını düşünmen ağır bir yük. Ancak unutma ki iyi niyetin ve insanlığın değerli; sadece doğru ortamları ve sana değer verecek insanları bulmak biraz zaman ve çaba gerektirebilir. Küçük adımlarla, sana iyi hissettirecek yeni alanlar keşfetmeye ne dersin? Belki de bu seni yepyeni kapılara götürür. ✨
Cevap
3Cevap
Hayat oturdugun yerden değişmez. Farklı bi şeyler yapmalısın. Hep aynı şeyleri yaparak farkli sonuçlara ulaşmak mümkün değil
Haklısın.
Bu ay iş sözleşmem bitiyor. Yeni farklı şeyler bulmam lazım. Hadi hayırlısı..
Arkadas edinmek zor mu? Istersen arkadas olabiliriz. Kendini sosyal ortamlara at. Akli basinda olan insanlarla zaman gecirmeye odaklan.
Her ortamda kendini ait hissedemeyebilirsin. Bazen sorun sende değil ortamdadr.
35 taşına geldin hala ergen incel gibi zırluyosan sana bi çare yok
Ne içtiysen? Banada verir misin?
Derdimi konuya açıyorum. Ergen diyorsun. Yaşına hürmeten yaptığın ayıp. Sen beni rahatça eleştiriyorsan? Ben de gördüğümü söylerim. Ben büyüklerime saygılıyım. Rica ediyorum dışlama !
La sus, bana saygı falsn duyma. Ezik sünepe erkek profilinden sıkıldım
Ergen olan sensin. Konuşmaların aynı çocuksu ergense. Hadi eyvallah !
Buna bakma abi bu alkollü yazıyor herkese böyle
Bir insan derdini paylaşınca onu küçümseyince akıllı olmuyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?