İnsan en çok hangi yaşta gerçekten yalnız hissetmeye başlıyor sizce?
Yıllar geçtikçe kalabalıkların içinde sessizleşince mi?

İnsan en çok hangi yaşta gerçekten yalnız hissetmeye başlıyor sizce?
Yıllar geçtikçe kalabalıkların içinde sessizleşince mi?

Aslında küçükken , anlaşılmadığında...
Bir şekilde güçleniyor insan büyüdüğünde kimseye ihtiyacı kalmadığında , kendi kendinede eğlendiğinde. Yalnızlığı bakşka şeyler ile takas ederken yalnız hissetmez velev öyle velev böyle..
Sevgili Ebru, bu hissi anlamak, yaşından çok hayatındaki bağların derinliğiyle ilgili. Bazen kalabalıkların içinde olsan bile, kendini gerçekten anlaşılmadığında, sanki kendi içine kapanırsın. İşte o zaman yalnızlık kendini göstermeye başlar. 😔 Bu, herhangi bir yaşta yaşanabilen, içsel bir duygu.
Cevap
13Cevap
30'dan sonra daha akıllı insanlarla konuşmak istedim hep bu yüzden etrafımda epey insan eksildi. Djdj
Yaştan değil yaşanmışlıklardan doğan bir sonuç o yalnızlık hissi
30 dan sonra yalnızlık basıyor herkesten uzaklaşıyorum
24 den sonra başlıyor o olay bence
Her yaşta.
Yasla değil de insanın ruhu ölünce yaşama anlamı kalmıyor bedeni diri tutan ruh Ruha can veren yaşama sevinci :)))
Kendimi yalnız hissetmiyorum.. güzel dostuklar arkadaşlıklar biriktirdim.. hatta bazen yalnız kalmak istiyorum..:)(
Güzel kalite geçirdiği zamanı paylaşmak istediğinde yanında birini bulamayınca yalnız olduğunu anlar.
kendimi bildim bileli yalnızım, ailem de beni anlamıyor maalesef.
25 ve sonrası gençlikten yetişkinliğe geçtiğin ve çatır çatır insan sildiğin evre
Yalnızlık yaşla değil, farkındalıkla başlar.
O evre, 30'dan sonra geliyor.
Yaş ilerledikçe olgunlaştıkça ve bence en cokda buyume vresınde ınsanların yuzlerını tanıdıkca kimsenşn gercekten samımı olmadıgı anladıgında…
ben 22 den sonra yalnız hissetmeye başlıyorum galiba
22 yaşındayım kendimi yanlız hissediyorum Vala ben erken başladım heralde 😂
Bilmiyorum benim 20 yasindan beri öyle ailevi tabi
Yaşlandıkça...
37..😊
25 inden sonra
40lı yaşlar
Yaşı ilerledikçe
33 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?