1 ay
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Amaaan bidaha mı geleceksin dünyaya, yoluna koyamadıklarının *yanağından öpim geç ;)
Başarılar diliyorum..
Bana anlatabilirsin biraz daha açmak istersen konuyu
acaba bu gemiden mutlu inebilecekmiyiz
Karamsar ve ümitsiz olmayın
haline şükret daha kötüleride var
Vardır bundada bir hayır
Aynı ben valla ya
yaaa uzuldum nıye ıyılerın kaderı yok hala guzlsın lafları duyuyorum ama cok cılecektımbe hıc gulemdım omur bitti kader gulmedı:(ısıgım kıskanıldı herseyım gecmıste buyylere negatıf enerjılere marz kaldım olen babamın keıklerı sızlıyordur kızım sen cok cektın dedı:(
neolur yanlıs anlaılsmasın valaha yoruldum
kendımı ovmek ıcın dmeedım haddıme bıle degıl
Anlıyorum ama kelimeler kifayetsiz kalıyor zaten bende öyleyim ha durmadan da dillendirirdim ben acılarımı, baktım bir işe yaramıyor artık susup oturuyorum, çeken bilirmiş zaten ha kimseyide memnun etmeye çalışma sakın bazılarınada asla güvenme, onlar senin ne çektiğini bilmez daha çok yara açarlar, ha keşke birde sadece yorulsak bide depresyon yaşarsın falan oda daha kötüsü. Ben mesela onlarıda yaşadım zor atlattım, hala bazen canım darlanıyor, ama idare ediyorum.
aynen aılemee eskı partenr cok kotu biri ailesıde oyle her turlu kotulugu yaotılar halada ugarsıyolar benımle param olmasın maddı skıntılar cekım hayatıma yenibiri ınsan gırmesın cok kotuler ayr8ldık ama hala ben ımle ugarsyılar uzaktan kapattım onlartın kapılarımı ama bunlara nedııymkı ımhıtanı cok agır evet haklısın allah yuzunu guldursun nedıyım karısı olacak seytan soyalmedayama bulmustu duusnuebiliyosun yuzus kadın benden uzak olsunlar gozum gomrmyuor bana ıhanet eden bı r adamla ısım olmazdı gururum el vermez donmedım onun ıcın o srefsıze
Bazı yaşadığın şeyler seni suçun değil zaten zaman ve insanlar sebeb oluyor, kötü zaman ahır zaman derler, bazıları uğraşacak bir şey bulamazsa insanla uğraşırlar kötü ve aciz insanlar hep böyledir, bir tane sağlam akraban arkadaşın olsun yeter seni anlayan, gerisi hikaye. Ama herşeyi içine atmakta iyi değil daha kötü eder insanı, para yine halledilir de zaman var geri alamıyorsun pişman oluyorsun ben en çok bunlara üzülüyorum.
13 sene boşa gıttı gençlk gıttı ömür ağlayan üzülen ben öldüm çok ertledı hayat beni
Haklısın eslı neşeli beni arıyorum
Ne senden tadımda yok
Bu dünyada kötü insanlar sınavım oldı çok kıskac 3kişi kadın öldürüldü kıskancku sosyal medyada kadar bulmuştu terbıysız kadın
Kadın engelledım
19-20 yılım geçti gitti benimde
Yszık olmuş ıyılere böyle oldu
Kaç kere doktorlara gittim ben, travmalar hastalıklar yüzünden, bazı insanlar yüzünden, bazen ailesel sıkıntılar sebeb, yapayalnızım bende.
Bız bunları haketmrdık
Gerçekten okadar kırgınımkı
Bazı geceler sesuzce agladım
Dünya kötülerin dünyası
Bende kırgınım
Ben eskiden ağlardım bu ara ağlamıyorum ama kimseylede konuşmak istemiyorum bende
Gozyaslarım sel oldu heryınden bitigim
Çok üzücü ya üzüldüm
Aynıyız allah yanında olsun aynen öyle kotulerın dunyası
Amin seninde
sagol cok zor yaaaa dıbın dıb ını gordum bılmıyorum nasıl cıkarım umudum yok yani gulecek olsam bunlar basımma gelemzdı 13 senem cop olmazdı sımdıye kadar kader gulerdı ddıgın kotuler guluyor hep ınsanlara anlatmaktanyoruldum bıktım
Güzel kızların bahtı cidden kötü oluyor ya
Doğrusu , güldüren de ağlatan da o dur..
Evet aglattı geçmişte gelecekmuaalkta
Yanlış olan ne , ters giden şeylerin sebebi ne sence?
falcılara bıle gıtmıstım onlar yıldızın dusuk nazar atlardan gelen karmalar deudler ılk cocuktum arya gıttım cok uzldum birde ıyı nıyetımden sanslzıkta olablır
ıyı seyler olucak olsa allah basından guldururdu akranlarım gıbı basıt ıslerım bile yoluna gırmyır girmedi
Sana durup buradan dini Allahı anlatamam , Allaha küskünlük ve itiraz olmaz , falmış yıldızın düşükmüş , bunlarla dahada Allahın sana lütufta bulunmasından uzaklaşırsın, yaş 46 artık genç ve güzellik gidiyor. Biraz olgunlaşmalı ve bilinç sahibi olmalısın , kendine bir yol arkadaşı bul , dünya 3 günlük
Olabilir evet
Umarım bundan sonra yolunda gider her şey
Allah razı olsun hepmızın amin inş
Nasıl bir hayatın olmasını istiyordun
Herkes yuvamı kurmak işinde kalıp güzel paralar kazanmaktı
Heosını aldı hayat elimden o Şerfsiz aldattı
Baskıyla evlendı ne halerrı varsa görsünler olan bana oldu herseyımı katbettım
Üzücü bir durum tabi. Hayat böyledir herkes istediğini yaşayamıyor mutlu olamıyot. Boşwndınız mı
Hayır evlışıktwn döndük
Ne yaparsa yapsın bütün hayatımı mahvettı
Hmm, yani şu an medeni dırumunuz nedir
Bekar hıcbirsry olmadı
Ne işim oldu ne yuvam herseyımı aldı hayat elimden
hmm, hiç evlilik yaşayamadınız mı?
Yok bu şerefsiz yızunden olmadı
Hayat küsmüş tüm çık agladım
hmm, anlıyorum , gizlisiniz, burdan konuşmasıda zor oluyor, imkan verirseniz daha fazla konuşmak isteirim
Şunu krsunıkle anladım iyiler sürünüyor kötüler güzel bır omır sürüyor hâşâ bunu sırgulmadım degıl bu böyle ama maalesef
Üzme kendini ❤️
teskler
❤️ ne demek bir şeye ihtiyacın olursa ben burdayım 🤍
Yokk sadece ne istediğini bilmen lazim
Düzelir çaba sarfet
İlk hedıye benden iste
Asla girmeyecek yol yok ortada
Düzelir yaa üzme kendini
46 yas kurumus cöle benzer
Nasıl hissediyorsun iyi misn
Beklentilerin çok yüksekmiş demek ki
yok ya normal bır ısım vardı evlenecektım guzl kendı jahalınde bır yuva olacaktı hersey gozumd ekald cok sınandım
bunları yasamayanlar anlayamaz
Anlatırsan dinlerim merak ettim
Aynisiyim :(
Allah yüzünü hep güldürsün ıns
Ne alakaa
Burcundan olabilir
Yaşın harika