Mesela spor yapmak gibi veya kendinizi motive edecek şeylere nasıl başlarsınız, ilerlersiniz
1 ay
Motivasyon diye bir şeyin var olmadığını kendime hatırlatıyorum. Bir şeyi yapmak istiyorsan ağlasan da sızlasan da yapmak zorundasın her sabah işe giderken güle oynaya mı geliyor yoo demek ki spor yaparken ders çalışırken de aynı durum geçerli. Kalk ve yap. Bu kadar basit
Aslında son derece haklısın ne kadar zor olursa olsun ilk adımı atmak önemli
Öyle. Keyfimizi beklersek vay halimize
şu yazdığın şey bile beni şu an motive etti haklısın 💫
Eğer bişeye başlamayı ya da devam etmeyi düşünüyorsam hayatımdaki etkisini ölçüp tartarım. Zaten zihnimde yer etmeye başladıysa mutlaka mantıklı bi gerekçesi vardır.
Spor için mesela: Daha sağlıklı olmak
Anlıyorum, bazen o ilk adımı atmak gerçekten zorlayıcı olabiliyor, sanki bütün enerjimiz çekilmiş gibi. Böyle zamanlarda ben genellikle çok küçük hedeflerle başlıyorum. Mesela, "Sadece 10 dakika yürüyeyim" ya da "Şu küçük işi bitireyim" demek, o ağırlığı hafifletir ve ivme kazanmanı sağlar. 🌿 Sonrasında gelen iyi his, devam etmen için en büyük motivasyon kaynağın oluyor. 😊 Unutma, en zor adım ilk adımdır. 💪
Cevap
9Cevap
motive etmem sadece yaparım
"antrenmanların her bir saniyesinden nefret ederdim ama dayan şimdi acı çek ve hayatının geri kalanını bir şampiyon olarak yaşa derdim kendime " Muhammad Ali Cassius Marcellus Clay
3 senedir haftada 4-5 gün fitness, haftada 1 gün kickboks. Başlarken zor oldu, sonra devamı geldi
Bu m. l yapıyorsa sende yaparsın diyorum dgdi
Ben motive olamıyorum. Hayallerim var ama işkence bu dünya bana. :D
Fit bir vücut düşüncesini aklıma yazarım ona odak olduğumda zaten bitmiştir
Biri de beni motive etsin beeğ
motive etmiyorum yapıyorum istemeyerek
Güzel fizik
Ya ne alaka sjndksm
Djjdjd o motive ediyor beni güzel kıyafetlere girme alma falan
Hee tombalak seni fjfncm
Sjdjjd tombalağız ne yapalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?