Merhabaa 🌸
Bazen yataktan kalkıp, hazırlanmak ve spora gitmek bile zor gelebiliyor bana. Üşengeçlik midir nedir bilmiyorum ama cidden bazen o enerjiyi bulamıyorum.

Merhabaa 🌸
Bazen yataktan kalkıp, hazırlanmak ve spora gitmek bile zor gelebiliyor bana. Üşengeçlik midir nedir bilmiyorum ama cidden bazen o enerjiyi bulamıyorum.

Bir şey rutin hale geldiği zaman o işi hiçbir ilk günkü neşe ve azimle yapamazsın. Spor da bına dahildir. Boş ver sporu, seks bile hayatın rutini haline geldiği an eski zevki alamazsın. Hiçbir sosyal aktiviteyi düzenli olarak yapma. Farklı zamanlarda yap ya da canın çok istediğinde.
Bulamıyorum. Spor yapacak enerjiyi en son bulamadığımda, sporu bıraktım. Geçen sene bir hevesle başlamıştım ama sürekliliği sağlamak zor oluyor. Haftada hemen hemen 5 gün giderdim. Sonra düşürdüm düşürdüm ve spor kalmadı. 😄
Epeydir yapmıyorum fakat yaptığım zamanlar enerji probleminden çok sıkıcı gelmeye başlamıştı o yüzden rutin sporları sevmiyorum. Spora yeniden başlarsam kürek ve yüzme deneyebilirim belki
Eig için sağol
Her akşam 1 saat kondisyon bisikleti çeviriyorum. Eğer yapmazsam bu iştahla 90 kg olurum. Kilomu sabit tutmak için mecburum. 😅 Bir yandan iyi hissettiriyor tabii sağlık açısından güzel.
Cevap
19Cevap
spora gitmiyorum ama
günde en az yarım saat kırk dakika kadar yürümeye özen gösteriyorum
Rutin olarak spor yaptigim icin zaman zaman esteksizlik uyusukluk oluyor. Diyorumki en azindan karin ve kardiyo yaparim sonrada dujj alirim. Ama salona girdigimde o gunku antremanimi yapip cikiyorum
Odamdan balkona çıkıp sokakta bağırarak oyun oynayan çocuklara küfür etmek spordan sayılıyor mu asdddjdk
evet
bugün öyle bir durum yaşadım bir anda bir enerji patlaması hissettim aslında çıkmayacaktım ama sporumu yaptım geldim
Bazen bulamıyorum bazende sporda ağırlık kaldırırken çok zorlaniyorum enerjim düşükken
Hedefim varsa evet yoksa canım ne zaman isterse ama en kötü haftada 2 :)
Buluyorum da yaptıktan sonrası bir yorgunluk çöküyor elimi kaldıramaz oluyorum resmen
2 sene önce bıraktım ama hâlâ sabah yürüyüşü yapmaya devam ederim.
Üşenmediğin kendini iyi hissettiğin zamanlarda spor yap
bazen yorgun hissettiğim xamanlar oluyor ama sporu zihnime bir zorunluluk olarak kodlamadigim için her zaman spor yapacak inancı ve enerjiyi buluyorum bunyemde
Askeriye eğitimlerinden yap, 1 hafta spor yapasın gelmez.
Enerji hep var ama üşengeçlik ağır basıyor
Hayır bulamıyorum
Hayır bir süredir yapasım hiç yok
Yogayla evet ama koşu filansa öleym daha iyi
Hayır bulamıyorum maalesef.
Evet, ona göre besleniyorum
Profesyonel olarak ilgilenince evet
Son zamanlarda evet
Ewet yeterki spor olsun herzaman enerjim olur
Bende aynı
Spor yapmıyorum
Hayır