Mesela ders çalışmak istiyorum ama odaklanamıyorum, telefona bakıyorum. Bir çocuğa takıntılıyım, durmadan onu stalklıyorum. Spor salonuna gidiyorum, 1 ay sonra bırakıyorum. Bu alışkanlıkları nasıl kazanabilirim, öneriniz var mı😔
1 ay
Mesela ders çalışmak istiyorum ama odaklanamıyorum, telefona bakıyorum. Bir çocuğa takıntılıyım, durmadan onu stalklıyorum. Spor salonuna gidiyorum, 1 ay sonra bırakıyorum. Bu alışkanlıkları nasıl kazanabilirim, öneriniz var mı😔
Ders calısmayı kariyer basamağı olarak dusun ve sporuna devam et kariyer ve spor zaten seni bayagı motive edecektir ılerısını de dusunmeyı unutma tabi ama en önemlisi o cocuktan daha iyileriyle karşılacaksın belikde bununda düşün. Ama şimdilik önceliklerin ders ve snrasında spor olmalı.. zamanla gerisi olur zaten
deniyorum ama eski hale geri dönüyorum
Telefonu yanında tutma, başka odaya bırak. Yoksa odak sorunu yaşarsın. Telefon yanında oldukca aklın telefona gidiyor çünkü.
Hatta sessize al, derslerine odaklan. Kendi geleceğin için bu çok önemli.
Telefon ve stalk olayı aslında kafandaki boşluğu doldurduğun yer gibi duruyor 😔📱 Önce kendine kızmayı bırak, bu çok yaygın. Çalışırken telefonu başka odaya bırak, gerekirse süre tutan bir uygulama kullan. O çocuğu stalklama isteği gelince kendine “şu an ne hissediyorum?” diye sor, duyguna odaklan. Spor ve ders için de küçük hedefler koy, mesela bugün sadece 20 dakika. Küçük ama düzenli olan hep kazanır 💪📚
Cevap
7Cevap
Geleceğini düşünerek hareket et kaç yıl sonra bunları yapamazsam ilerde daha kötü olucağını düşünürek yolmal bende böyleydim istikrar yoktu şu an çok disiplinli bir hayat yaşıyorum
Çok çalışmak önemli değil verimli çalışmak önemlidir bir de içinden gelmesi lazım çaba göstermen lazım bazı şeylerden vazgeçmen lazım bu konuda yardımcı olabilirim
Nası olcak o
Kötülük içine işlemiş SEN KÖTÜSÜN...
Sağol ya ahaha
kork benden
Sakın biriyle kunus
Aklıma o geliyor
İstersen yardımcı olayım seviyeli
Silcen sosyal medyayi
Yüklüyorum sonra
Herkes yaşamak ister
Çok mu kilolusun
Hayır fiziğim iyi ama alışkanlık kazanmak istiyorum