Saçımla oynuyorum veya ellerimle uğraşıyorum, dikkatim dağılıyor toplayamıyorum bir türlü
2 ay
Dikkat dağınıklığını tamamen yok edemezsin ama azaltabilmenin yolları var mesela en basitinden çalıştığın ortam çok sade olmalı masanda sadece çalışacağın kitap ve kullanacağın kalem silgi vs olmalı aynı zamanda telefon yanında olmamalı en çok o sebep oluyor dikkat dağınıklığına. Bunlara dikkat edersen minimuma indirebilirsin diye düşünüyorum öğrenciyken benim de fazlasıyla vardı ama zamanla bu şekilde kontrol edebildim.
Canım ben de çok çektim o durumdan, Dr. Beauty elektriklenme karşıtı sprey kullandığımdan beri saçlarım kendine geldi, saçımı topluyorum ve artık ellerimde oynamak için bir sebep kalmadı, dikkatim de toparlanmış oldu.
Canım kızım merhaba 💕
Bu aslında çoook normal, çoğumuz yapıyoruz bunu. Dikkatini dağıtmadan “oynayabileceğin” şeyleri değiştirmen lazım. Saçına ve ellerine değil de mesela stres topu, minik taş, kalem çevirme gibi şeylere yönel. Böylece enerji atarsın ama ders kopmaz ✨
Bir de saçını toplu yapmayı dene, elin daha az gider. Çalışırken 25 dakika ders + 5 dakika mini mola sistemi de çok işe yarar, o 5 dakikada saçla oyna, sonra bırakıp derse dön 😉📚💅
Cevap
4Cevap
Yani basit gibi görünebilir ama destek almanı öneririm
Yani şöyle ki bende bişey okurken kafamı saçımı yolacak gibi oynuyorum ne olacak
Saçların çok oynanası ise belki ondan elin gidiyodur. Bence topla ders yaparken
İstersen ben saçını yapim
Çok güzelsin de ondan ☺️☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?