6 ay sigarayı bırakıp tekrar başlayınca kendimi nasıl toparlarım, o eski beni geri kazanabilir miyim?

6 ay 1 hafta 3 gün oldu sigarayı bırakalı. Hayatımın en boktan son 1 ayını geçirdim. İçmemek için çok direndim… Ama şimdi çare olacakmış gibi yaktım. Tadı o kadar kötü ve öylesine öksürtüyor ki… Yıllarca hiç içmemişim gibi. Hayatımda o kadar bencil biri var ki. Ne yaptığını hiç görmeyen kendini çok seven biri. Kendini öylesine seviyor ki bana verdiği zararın hiç farkında değil. Değil çünkü bir insan bir insana bile isteye böyle zarar veremez. Ama kendine verir mi? Ben veriyorum. Hadi oradan olup gitmem gerekiyor ama kendime gram saygım yok. Bir el bekliyorum. Beni çıkarıp çekecek bir el. Kendime güvenim yok. Ne derim insanlara, utancı var içimde. Nasıl başlarım korkusu. Ama kaybetme korkusu yok. Sanki bitse içten bir nefes alacak gibiyim ama ben sigara dumanı çekmeyi tercih ediyorum. Öyle de bir aptallık. Bunları yazan kız da dünyanın en enerjik en mutlu kızıydı bir zamanlar. Kendimi çok özlüyorum.
6 ay sigarayı bırakıp tekrar başlayınca kendimi nasıl toparlarım, o eski beni geri kazanabilir miyim?