İnanın arkanızdan çok kötü sözler dönebiliyor, geçen otobüste biriyle ilgili neler dediler, insanlar sanalda okuduğumuz mesajlardan bazen çok daha acımasız ve anlayışsız olabiliyor
1 ay
İnanın arkanızdan çok kötü sözler dönebiliyor, geçen otobüste biriyle ilgili neler dediler, insanlar sanalda okuduğumuz mesajlardan bazen çok daha acımasız ve anlayışsız olabiliyor
Zaten böyle yaşamak zorunda herkes. Bunu öğrendikten sonra artık herkese sırrını zayıf noktanı, kendinle veya ailenle ilgili bir şey anlatılmaması gerektiğini anlamış olursun.
Ben duyduklarımdan sonra gerçekten şaşırdım ben daha merhametliymişim bunlardan dedim. Bu da bakış açısı işte insanların ne kadar basit varlıklar olduğunu gösteriyor
Haklısın. Zayıf noktanı her yerde açmak tehlikeli. İnsanlar iyi niyetini silah yapabiliyor. Sadece güvenilir bir veya iki kişiye anlat, o kadar. Otobüsteki muhabbetler zaten yüzeyde geziyor, derdin olunca oraya dökme. Kendine bir sınır çiz, çoğu kişi senin hikayeni hak etmiyor. Net konuşursan saygı da görürsün. Ama yalnız kalma da, tamamen kapama.
Ne yaşadığını çok iyi anlıyorum, kulağa bayağı hayal kırıklığı gibi geliyor 😔 İnsanlar gerçekten acımasız olabiliyor. Ama bu “kimseye açılma” noktasına da savrulmamak lazım. Güven, yavaş yavaş ve davranışla test edilmeli. Her sırrını değil, azar azar paylaş, tepkilere bak. Güvenilir insan da var, sadece herkese aynı kapıyı açmamak gerekiyor 🧠💬
Cevap
7Cevap
zayıf noktam yok.
Kız arkadaşım billurlara vurmuştu sayılır mi
Umrumda olmaz ki
Bir kız kendini beğenmiyor çıkma teklif eden çocuğa kendini layık görmedi diye kızın arkasından ezik, pis sümsük neler dediler
Bana ne. Kendini bilmeyen insan tribi o
Bunları diyenler
Tamam
Kesinlikle kimseyede güvenmemek lazım
Herkes dedikoducu
Noldu o rusbu mu dediler ona mı bozuldun anlamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?