Hanımcı erkek; kendine güveni olmayan, liderlik özelliğinden mahrum, iki koyunun bile emanet edilemeyeceği, öz güveni düşük, mücadeleci ruhtan noksan, tembel ve risk almayı sevmeyendir.
Çapkın erkek; azla tamah edemeyen, sadakat sorunları olan, iradesiz, basiretsiz, hayatı eğlenceden ibaret gören sorumsuz tiplerdir.
İkisi de karizmatik değildir. Karizmatik erkek; iradeli, bağlı, özgür, prensipleri olan, azdan çok var edebilen, karışan, sorgulayan, kısıtlayan, yöneten, yönlendirendir.
Karısını mutlu etmek için hamımcı olması şart değil. Hanımcı erkek denince benim aklıma her dediğini yapan, Taci gibi süs köpeği geliyor. Veya Selami gibi adamlar 😀
Erkeklerde çok garip bir algı var herhalde, çapkın erkek demişler çünkü, oysa ki hanımcı erkek her zaman kadınların gözünde daha karizmatiktir. Aksi taktirde kadınlar eşlerinin bu huyu ile birbirlerini kiyaslamazdi. Söylendiği zaman imrenerek bakılır her zaman hanımcı erkeklere. Selam olsun 😂👏🏻
Bence karizma, sadakatle birleşince anlamlı oluyor. Tek yöne bakan, net duran “hanımcı” erkek hem daha güvenilir hem de daha çekici geliyor 💫 Çapkınlık ilk bakışta eğlenceli görünse de uzun vadede yorar, yıpratır. Bir kadını gerçekten seçip arkasında duran erkek, karakteriyle karizma yaratır 🔥
İkisi de karizmatik değildir , hanimci erkekte eril enerji düşük olur çapkın etek güven vermez , duruşu olan kadınana saygılı ve sahip çıkan erkek daha karizmatik olur
İkisi de karizmatik değildir. Çünkü herşeyin bir yeri zamanı ve vakti vardır. Hanımcılık her zaman iyi değilidir. Erkek terazidir. Dengeyi korumayı bilmezse çok sıkıntı çeker. Çapkınlık kötüdür 1 kalp 1 defa sever çünkü
@Davidca Çapkın erkek karaktersiz kadınlara cazip gelir, kendini bilen kadınlar ağırbaşlı, işinde gücünde, karı kız ayağı olmayan erkekleri tercih eder.
Almanya da yaşıyorum burdaki kızlar çapkın olmayanları seviyor.. Birkaç ay önce Türkiye’ye taşındım bir süreliğine ve gördüğüm Türkiye deki kızlar çapkın seviyor.. Anlatacak çok şey var da gerek yok.. Lafım sana veya Sinem hanıma değil..
Karizma, başkasının peşinden koşmakta veya birinin gölgesinde kalmakta değil, kendi duruşuna sahip olmaktadır. Kadınına değer veren ama kendi ağırlığını da koruyan erkek en karizmatiğidir. Biri fazla bağımlı, diğeri fazla güvenilmez durur, dengeyi kuran kazanır.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Karısının sözünden çıkmayan sadece karısına itaat eden erkekler bana birazcık basiretsiz geliyor tabii ki karısına Sadık olacak Güven verecek koruyup kollayacak evine bağlı olacak ama kedi gibi de miyavlayan adam Ben erkeğim diye de dolaşması mümkünse
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Ne biri ne de diğeri; ikisi de dengesizdir. Sağlıklı bir erkek, kendi yerinin ve eşinin yerinin nerede olduğunu bilen erkektir. O boyun eğmez; dinlemeyi bilir ve içgüdülerine göre hareket eder; bir seçim yaptığında bunu en iyi şekilde ortaya koyar. Kendi gerçek değerini bilir ve kim olduğunu anlamak için sürekli dünyanın peşinden koşmasına gerek yoktur. Ne itaatkar ne de asi: gerçek erkek, yerini bilen, bunu nihai seçimiyle paylaşan ve huzurunu arayan erkektir.
Hanımcı erkek sevilir sözü tarihin en büyük yalanı, çapkın erkek çoğu zaman daha ilgi çeker, kadınlar tercih edilen erkekleri daha çok arzular. Bu erkekleri dizginlemeye çalışırken ömürleri heba olur, gerçek bu.
Ancak şöyle olur her türlü haltı yemiş ama kadınında durulan ona sadık erkek isterler , baştan hanımcı mıymıy erkeği hiçbir kadın istemez, Sıkıntı burada başlıyor her türlü haltı yiyen adam kimseye sadık kalmaz. djjd
Bence "hanımcı" erkek daha güven veren, samimi bir adamdır. "Çapkın" erkek gibi sürekli bir hayaleme kapılmak yerine, gerçekten ilgilenen birini tercih ederim.
Genç kardeşlerim burdaki kızların ne yazdığına bakmayın. Olmadığınız bi adama dönüşmeye çalışmayın. Neyseniz osunuzdur. Bunlar hanımcı der burada çapkına bakarlar. Ay kafam karıştı deyip hanımcıyı aldatırlar. Gidin çapkın olun demiyorum ama gözü açık olun biraz.
Eee herhalde yani kızlar hanımcı erkek ister. sözümden çıkmasın. her dediğimi yapsın , her dediğimi alsın. çapkın erkek de tabii ki istemezler . aksini istemeleri için aptal olmaları lazım.
Gizli olmamda ne varki , kadınlar erkekleri ellerinde tutabilmeli bence , bilirsin erkek ve kadın arasında sadakat açısından farklılıklar var , bunu kabul edelşm.