Sevginizi nasıl gösteriyorsunuz ya da gösterebiliyor musunuz sizce bu tür davranışların gelişimi aileye mi dayalı yoksa doğarken yüklenen karakteristik bir şey mi
Sevdiğiniz kişiye sevginizi nasıl gösteriyorsunuz, bu davranış sizce aileden mi karakterden mi geliyor?
Aileden geldiğini düşünüyorum. Kelimelerimden ziyâde hareketlerim ile belli etmeye çalışırım. Duygularımı konuşmak pek benlik bir durum değil, bizde her zaman bu şekilde oldu.
Nispeten doğuştan yüklensede gelişimin çoğu aileden geliyor zira insan büyüğünden ne gördüyse öyle davranır kelimelerle sevgi göstermek biraz şovenlik gibi geliyo bana o tip insanlar biraz yapmacık gibi geliyo özellikle aşırı olüyom bitiyomcular
Ben sevgimi en çok dokunarak, dinleyerek ve küçük jestlerle gösteriyorum mesela kahve yapıp yanına götürmek gibi ☕💐 Bence işin kökü aileden geliyor; evde sevgi nasıl gösterildiyse onu öğreniyorsun. Ama karakter de belirliyor, kimisi daha içe kapanık, kimisi aşırı dışa dönük oluyor. Yani tamamen kader değil, fark edip üstüne çalışınca sevgi gösterme şeklin de değişebiliyor 💬💞
Yalan söylemeyi pek sevmem o durum biraz kötü bence iki taraf içinde kötü sevilmekten merak edilmekten haz ederim lakin 10 dakkaya bir biri beni darlasa hiç iyi hissetmezdim yaa saat başı iyidir
10 dakka konusunda ciddiysen o biraz problem bence yok abarttım diyosan normal zaten sürekli beraber diilsem 15 20 dakkada bir haber almazsam bende kafada kurarım (evet 10 dakkada çok sey değişti jgjvjchcvvvg)