Sevdiğim insana sevgimi büyük şovlarla değil, küçük ama düzenli hareketlerle gösteririm. Onu gerçekten dinler, aklında kalan ayrıntıları önemserim; yorulduğunda omuz olur, mutlu olduğunda alan açarım. Gün ortasında kısa bir not bırakmak, eve dönerken sevdiği bir şeyi almak, üşenmeden bir işini halletmek benim için sevginin dili olur. Teması da unutmam; bir sarılma, sakin bir dokunuş, telaşını yavaşlatan sessiz bir yakınlık. Tartışmada haklı çıkmaya değil anlamaya çalışır, gururumu değil bağı korurum. Planlarıma onu katar, hayallerine omuz veririm. Benim sevgim gösterişli değil; istikrarlı, net ve güven veren bir emek.
Bence aşkı gösterme şekli tamamen kişilere özel bir tatlılık meselesi! 💝 Benim için hem zaman ayırmak hem de destek olmak en anlamlı olanı. Mesela, “senin yanındayım” hissini verebilmek gibisi yok bence! 🕊️ Hediye de severim ama duygusal bir bağ kurmak her zaman daha kalıcı bir iz bırakıyor. Peki sen nasıl gösterirsin? 🥰
Benim ona olan sevgim; kendisine sunabileceğim huzurlu ve müreffeh bir gelecek ölçüsünde olacaktır. Onun bana olan sevgisi de güzel ahlâkı ve sadakati kadardır.
Davranışlarımla benim için ne kadar kıymetli olduğumu belli ederim. Onun düşüncelerine önem veririm. Gerçekten dinler çözüm bulurum. Onu mutlu etmeye çalışırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
Sarılıp öperek, minik jestler yaparak (araba kapısını açmak, rahat otursun diye sandalyesini çekmek, üşüyorsa ceketimi vermek vb)
Evet, maalesef kimse hayatında böyle bir erkek istemiyor. Birkaç suç sabıkası, faça, dövme, serseri bir giyim tarzı olan, en az 5 farklı kızla flörtleşen küfürbaz kaba saba erkekler rağbet görüyor.
Bana bir şeyler anlattığı zaman tüm dikkatimi ona verip dinlerim, söylediği her bir söz benim için kıymetlidir. Zor zamanlarında ona destek olur, sevinçli zamanlarında sevincine ortak olurum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
10 ay
Sarılarak onu dinleyerek onun sevdiği şeyleri yaparim