Sevgilinize aşkınızı gösterebilir misiniz yoksa duygularınızı içinizde mi yaşarsınız? Mesela ben bol bol sarılıp öperim. Sevgimi ifade etmeyi seviyorum.

Sevgilinize aşkınızı gösterebilir misiniz yoksa duygularınızı içinizde mi yaşarsınız? Mesela ben bol bol sarılıp öperim. Sevgimi ifade etmeyi seviyorum.

Daha çok temas ile sarılmak öpmek gibi ya da tatlı sözler ile olur ama bunlar bazen aldatıcı olabilir o yüzden sevdiğin için yaptığın fedakarlık saygın sadakatın dürüstlüğün ve onu yanında hep kendini hissettirerek göstermek daha gerçekçidir yoksa yalan aşklar yalan sevgiler
Ben sevdiğim insana sevgimi her şekilde gösterirdim ona değer verirdim severdim dürüst olurdum kendimden çok onu severim. ve onun mutluluğu için yaşardım. mesela onun başarılı olmasını hayatta her zaman mutlu olmasını isterdim ve bunun için de elimden ne geliyorsa hiç düşünmeden yapardım tabi ki de ama günümüzde aşka böyle değer veren biri kalmadı pek :)
Bence de türünün son örneği olabilirsin 🙂
İyi anlamda mı :)
Tabiki iyi anlamda 😄 sevdiği insanı böyle ciddiye alan kalmadı
Teşekkür ederim :D senin de çok güzel bir kalbin var ☺️
Teşekkür ederim güzel görüşün için ☺️
Rica ederim ne demek ☺️
Teşekkür ederim günaydın :)
Günaydın rica ederim 😊
Her tarz ve üslupta gösteririm sevgimi sevdiğim erkeğe. Favorim gizemli imalar ve benzer kafaya sahip olmak✔️
EİC tatlılığı için teşekkür ederim m 🦋💖🦋💖
Ne demek rica ederim 🥰🌸
Cevap
6Cevap
Ben öyle çok fazla dile getiremiyorum maalesef ama tavırlarımla genel olarak belli ederim
Devamlı öperim, temas ederim, mıncıklarım, sıkar, sıkıştırırım, sevişirim... :D
Kız hemen der ki aman allahım bu çocuk bana aşıkkkk😂😂
İster aşık desin, ister sapık desin ben böyle severim :D :D
Yok canım sapıklıkla ne ilgisi var 😂 Senin genel halin bu biliyoruz artık jsjd
heeeeeeeeeeçççç. D
dile getiremem ama her hareketim seni seviyorum diye bağırır
İçimden geldiği gibi gösteriyorum
Sıkı sıkı sarılarak
sarılarak
İlgili olarak
Kalpten sevmek
💐💐