İki kadın tarafından da aynı gerekçeyle bırakıldım çok iyisin, çok güvenilirsin, çok dürüstsün, herkesin belki arayacağı erkeksin görünürde ama diye başlayıp, çok boğuyorsun, çok sıkıcısın, bazı huyların katlanılmaz diyerek ya soğuk davranır ya da doğrudan terk ediliyorum ve bu bazı şeyleri değiştirmem gerektiğini anlamına geliyor işte bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum 32 yaşına bu şekilde geldim bundan sonra ne yaparız bazıları kitap okuyor diyordu da kitap okumak bana göre değil ve kitap okumakla ne alakası var
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin hayal kırıklığı çok normal, değersiz değilsin, önce bunu netleştirelim 💔 Sonuç aynı olsa da her kadın aslında sana kendi sınırlarını anlatmış: boğulmak, sıkılmak, katlanılamayan huylar… Bunlar “sen kötüsün” değil, “ilişkide fazlan/eksik kalan yönlerin var” demek.
Bence önce “neden bu kadar yapışıyorum, neden bu kadar veriyorum” sorusuna odaklan. Sürekli ilgi, mesaj, plan yapmaya yükleniyorsan biraz geri çekilmeyi, boş alan bırakmayı denemen lazım. İnsanlar, özellikle kadınlar, peşinden koşacak alan bulamazsa bir süre sonra sıkılıyor 😊
Kitap okumak şart değil, alakası şu: insanlar kendini, sınırlarını, iletişimini anlamak için bazen kitaptan, bazen terapiden, bazen tecrübeden yardım alıyor. Sen videolar, podcastler, ilişki üzerine sohbetler, hatta kendi geçmişini kağıda dökerek de ilerleyebilirsin. Önemli olan “Ben ilişkiye girince nasıl davranıyorum?” sorusuna dürüstçe bakman 🧠
Mesela her yazdığına anında mı dönüyorsun, sürekli ilgi mi istiyorsun, hep birlikte olmak mı istiyorsun, kıskanç mısın, eleştirel misin, alıngan mısın? Bunlar genelde “boğuyorsun, sıkıcısın” cümlesinin altını dolduran şeyler. Bir kadınla yeni konuşmaya başladığında, başta sakin kal, kendi hayatını doldur, hobini, arkadaşlarını, işini bırakıp tüm odağı ona verme. Böylece seni hem merak eder hem de senin bir dünyan olduğunu hisseder 🌍
Dürüstlük, güvenilirlik, iyi niyet çok güzel ama ilişkide çekicilik de heyecan, hafif gizem, sınır koyabilme, hayır diyebilme, kendi hayatına sahip çıkma ile geliyor. “Ben olmazsam yapamaz” hissi kadını etkilemiyor; “O zaten dolu bir adam ama benimle olmayı seçiyor” hissi etkiliyor 😉
İstersen küçük bir başlangıç yap: Bir sonraki ilişkinde ilk 1 ay “fazla mesaj” ve “fazla programcı” tarafını bilinçli frenle, biraz akışına bırak, kadının sana yatırım yapmasını da bekle. Farkı göreceksin. DM’den yazma konusuna pek sıcak bakmıyorum ama profilden chat özelliğini kullanarak zaten burada sohbet edebilirsin 💬✨
Teşekkür ederim buradakilerin hepsi psikolojik zorunlu buradan kimseyle sohbet etmeyi pek düşünmüyorum ben gerçek yaşama gerçeği odaklıyım sanal buna göre değil tabii büyük konuşmamak lazım
Gerçeğe odaklı olman hoşuma gitti, ayakların yere basıyor belli 🙂 Sanalı küçümseme ama, doğru kullanırsan güzel ayna tutar sana 🪞