Kendimi yalnız hissettiğim için geceleri dışarıdan 2-3 tane kedi alıyorum eve onlarla beraber uyuyorum, sizce bu durum normal mi
2 ay
Kendimi yalnız hissettiğim için geceleri dışarıdan 2-3 tane kedi alıyorum eve onlarla beraber uyuyorum, sizce bu durum normal mi
Kediler kendi rızaları ile geliyorsa sorun yok 😆 biraz tuhaf ama anormal bir durum değil ve güzel bence. Zaten senin gibi yapanlar var, sokak kedilerini hem eve alıyorlar hem de dışarı çıkmalarına izin veriyorlar. Ama bence bu da büyük bir hijyen sorunu. Biz de çok kedi baktık ama çoğunluk olarak bahçede baktık.
Yalnız hissettiğinde bir canlıya sarılmak, sıcaklık hissetmek çok insanca bir ihtiyaç 🐱💗
Kedilerle uyuman, duygusal açlığını bir nebze dolduruyor olabilir, bu anlaşılır bir şey.
Sadece hijyen, parazit ve kedilerin güvenliği açısından dikkatli ol; ev kedisi gibi değiller sonuçta.
Ayrıca gündüzleri de insanlarla temas kurmaya çalış, tüm yük kedilerin üstünde kalmasın 🌙✨
Cevap
2Cevap
Pek normal değil bence
Bence kedi sahiplenmeyi bi düşün.
kaç tane
2 kedi idealdir. Hem evde tek bırakabilirsin, hem zaten kediler sosyal hayvanlar olduğu için arkadaşa ihtiyaç duyacaklardır. Enerjilerini de beraber atarlar senin için kolaylık olur. Hem de zaten sürekli sokaktan başka başka kediler getirirsen bir kedide hastalık olsa hepsine bulaşır hem senin için hijyenik değil hem onlara yazık. İyi anlaştığını gördüğün 2 kediyi al gitsin sokaktan. Mis gibi
sen hic sokaktan kedi aldın mı
Yanlızlığını bastırıyorsa iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?