Böyle davranmam normal değil mi?

Konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum uzatmak da istemiyorum aslında neyse benim duygusal alıngan Kırılgan bir yapım var ama birini de seviyorsam değer veririm onun için bazı şeyleri gözden çıkarırım ilişkilerim oldu çoğu sanaldan ama sanal olmasına rağmen hepsine çok emek verdim biri beni kullandı biri ben varken başkasıyla sözlendi biri için ailemi karşıma aldım kız başıma yanımda olmadı hiç biri ona olan sevgimi kullandı ben kendime göre zor şeyler yaşadım çok kırıldım çok ağladım bir kere bile değer gördüğümü ya da sevildiğimi hissetmedim benim için aşk denen şey gözyaşı oldu hep 1 gün gülersin kalan 6 gün hep ağlarsın şimdi kimseyi hayatımda istemiyorum birini aramıyorum da güven problemlerim falan var geleni de kaçırıyorum zaten jskdjdjsj ama herkes bana hayatı kendine zindan ediyorsun diyor canı yanan biri nasıl aynı cesaretle elini uzatabilir ki? İnsanlarin benim yaşadıklarımı bilmeden bu sekilde konuşması canımı sıkıyor Aşka umutla bakan biri benim için hala canı yanmamış demektir canı yanmasına rağmen bakabilen varsa da helal olsun
Böyle davranmam normal değil mi?