Uzun senedir konuşuyoruz ben ona aşığım biliyor
Sevgili olmayı düşünmüyorum kimseyle der hep ama yakın da davranır dışarıda buluşur konuşur dertleşiriz arkadaşlık var aramızda yani. Her neyse biz hep kavga ettik son zamanlarda çünkü o gerçekten uzaklaşmıştı. bana umut verip böyle yaptığı için üzülüyordum. Bir gün yanıma geldi ve içimden öpmek geldi konuyu öpüşmeye getirdim istedim. Bunca zaman ilk defa istemiştim ve daha önce öpğşmemiştik. Ne istiyorsun dedi. Açıkca sordu bende evet dedim. Şimdi yani o aşol olmasa Bile ben sevdiğim için öpüşmek istedim diye ne düşündü
Sevgili olmayı düşünmüyorum kimseyle der hep ama yakın da davranır dışarıda buluşur konuşur dertleşiriz arkadaşlık var aramızda yani. Her neyse biz hep kavga ettik son zamanlarda çünkü o gerçekten uzaklaşmıştı. bana umut verip böyle yaptığı için üzülüyordum. Bir gün yanıma geldi ve içimden öpmek geldi konuyu öpüşmeye getirdim istedim. Bunca zaman ilk defa istemiştim ve daha önce öpğşmemiştik. Ne istiyorsun dedi. Açıkca sordu bende evet dedim. Şimdi yani o aşol olmasa Bile ben sevdiğim için öpüşmek istedim diye ne düşündü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzsüzlükten başka birşey değil
Bugüne kadar o sarılıp etmişti bu sefer ben Bi kere öpebilir miyim dedim ve hani yanağından öptüm sonra da sen zaten beni öpemezsin dedim o da öptü. Yani ben mi yolluuu oldum?
Aşığım zaten. Ve akşamdan kalmaydım onu çok seviyorum diye içmiştim hayatımda ilk defa. Dedim ki akşamın etkisi. Yok dedi sen kendindesin kafan yerinde senin dedi
Yollu demedim yüzsüzlük dedim. Adam seni istememesine rağmen ısrarla ilişki yaşamak istiyorsun.
Tamam ama o da ilişki düşünmediği halde benimle sarılıp uyumak istedi tüm gece. Bna verdiği ümitler de ortada. O yüzden öpüşmek istedim. Biz kız olarak benim onu öpmek istemem basitlik mi peki?
Hayır tam aksine ilk adımı erkek atsın diyen kızlar basittir. Seven ilk adımı atar. Kafası karışıktır hem ilişki istemiyordur hemde senle güzel vakit geçiriyordur.
Zaten ben istediğimi belli ettim o da yaklaşıp öpüştü. Hani kalkıp ağzına yapışmadım ki adamın gerçekten
Anlık bir tutkuyla olur öyle şeyler asıl önemli olan ondan sonrası? Nasıl davranıyor sana veya sen nasıl davranıyorsun ona. Eğer onda hiçbirşey değişmediyse geçici bişey tabiri caizse tek gecelik ilişki, sende bişey değiştiyse sende de aynı durum söz konusu.
çok saol gerçekten iyi geldin maalesef hikaye kötü bitti. Ben ondan karşılık bekledim bekledim dönüş yapmadı. 3 gün mesaj attım dönmedi. En son günaydın yazdım dönüş yaptı. Sıradan konuştu. Bişey daha yazdım yine mesaja cevap vermedi. Tekrar yazınca, söylemek istediğin birr şey mi var dedi. Sen benimle konuşmak mı istemiyorsun dedim. Daha önce de mesaj atmadığı zaman öyle derdim o da sinirlenirdi sana garezim mi var sanki ne alakası var, işim var demişti. Bu sefer de konuşmak mı istemiyorsun diye sorunca güldü. Bahane olsun diye mesaj atıyorum dedim. Biliyorum ve bu hoş bir durum değil dedi. Niye dedim bugüne kadar sıkıntı olmadı da şimdi mi oldu dedim. Sen sanki mesaj attın da cevap mı vermedim sana dedi. Ben sürekli sana kendimi açıklamak zorunda kalıyorum yoruldum dedi. Daha önce de böyle söylerdin saatlerce anlatırdım demek ki sıkıntı varmış dedi. O günden beri buna ulaşamadım. Aradım mesajlar attım ama yanıt yok. Bir gece şu mesajı attı bana. Seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Çok kötü oldum, 3 telefondan aradım engelledi. Çelimsiz sıska pislik diye başka telefondan mesaj attım. Demek ben çelimsizim işte senin sevgin bu kadar dedi engelledi. Ben senden tiksindim demiyorum dedi. Orada sen öpüşmek istedin önce alnından öptüm ama sen öpemezsin diyince bende öpüştüm. Sonra seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım dedi. Bu psikolojik bir durum seninle alakası yok dedi ama inanmadım canım çok yerinde yorumlar yapıyorsun. Bu durumda madem tiksinmiyor ve o gözle görmüyor neden devam ediyor ki öpüşmeye. Hani iki dk öp bırak demi. Baya devam etti ki yanlış bir şey de yaşanmadı ben dikkatli bir kızım ve hani bekarım da sonuçta. Anca öyle öpüştük ama çok rahat dokundu bedenime. Tamam kıyafet de çıkmadı ama sonuçta kendimi iğrenç hissettim çok kötü hissettim
Okuyabildin mi dostum
En başta dediğim gibi olmuş işte. Senle ilişki yaşamak istememiş anlık bir tutkuyla yapmış sonra pişman olmuş. Bende istemediğin kalpte durma.
Pki neden böyle ağır şekilde, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi ki. Seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım demişti. O gözle görmediğim için demesi hani hangi gözle görüyorum demek istemiş?
Arkadaşça dostça demek istemiştir muhtemelen.
Bir arkadaşım dedi ki,, acaba seni ciddi gözle görüyordu da sen öpüşmek istedin diye basitleştin o da soğudu mu dedi. Anlattığım şeylere göre böyle olması muhtemel mi sizce
Ne alakası var? Arabistanda mı yaşıyoruz. Bu ne yobazlık? 18 yaşından sonra hiçkimse basit masit göremez. Sanki evlendikten sonra evcilik mi oynucaktınız?
Yok ama şöyle dediği için bunu düşündüm.. Hani ben seni öpsem heyecandan bayılırdın dedim orada hatta sonra düşündüm bu kız bayılırdı dedim diye düşündüm dedi. Ben seni başta alnından öptüm ve gidecektim ama sen öpüşmek istedin bende öptüm dedi. Bir de ertesi gün o ereksiyon lafını söyleyip beni her yerden engelleyince, başka No dan çelimsiz sıska pezevnkk yazmıştım. Aradı, işte senin sevgin bu kadar dedi engelledi. Bunları anlatınca olay nasıl görünüyor hani
Burdan bakınca olay değilde siz çok garipsininiz. Adam ne istediğini bilmiyor, sende çok fazla istiyorsun. Ya yaşınız küçük ya da aklınız.
:) 3 senelik aşk diyelim. Ya öyle tabi ama beenim korkum, seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı demesi. Sadece bir erkek gözü olarak size sormak istedim. Beni o gözle görmediğini söylediğinde bende iyi bir şeymiş gibi sustum. Şimdi aklıma geliyor. Ben ona ertesi gün sıska çelimsiz pezevnk dedim diye hemen alındı işte sevgin bu kadar senin dedi. Böyle şeyler söylemesi beni şaşırttı. Ben ona sarılıp, sen benimle öpüşmek istemiyorsun dediğimde, ne istiyorsun öpüşmek mi sevişmek mi demişti ve gayet ciddiydi. Güldüm. Hayatında hiç öpüştün mü dedi hayır dedim çünkü öpüşmemiştim. Sevgilin oldu mu dedi ki bunları 2 senedir sormamıştı. Oldu ama ayrıldım. Neden dedi, sevmiyordum, evlenmek istemişti dedim. Sevmediğin halde sevgili mi oldun dedi sustu. Bende sustum önüme döndüm bir anda öpüştü. İşte bu yüzden hani size sormak istedim. Basit kız imajı mı çizdirmiş bana. Ya da, beni öpüşmek istediğimi görünce gözünden düğme durumu mu olmuş gerçekten burası aklımı karıştırıyor :(
Sadece bunu sormak istedim
Bak bu sorular işleri değiştirir. Onun gözüne hiç görmemişsin, bu soruları sorduktan sonra bile böyle daravrandıysa sadece senle bişeyler yaşayıp kaçmış.
Nasıl yani hocam tam anlamadım. Yani basit kız mı gördü dediniz yoksa arkadaş gördüğü için mi bu soruları sormuş
Şöyle diyorum bu soruları soran birisi öpüştüktrn sonra ilişki yaşamamışsın birde sormuş ister misin diye sende istemediğin için kaçmış işte.
Haa anladım şimdi hocam. Benimle o asıl şeyi yapamayacağı için gitmiş evet doğru. Peki neden o hakaretinden sonra, ona çelimsiz sıska pezevnkk dediğimde işte senin sevgin bu kadar dedi ki. Çünkü gerçekten o lafı ben hakaret kabul etsem de adam ısrarla, ben sana hakaret etmedim seni erekte den dolayı suçlamadım diyor. Senden tiksindim demiyorum seni o gözle görmediğim için canım çok sıkıldı ve erekte olamadım diyor. Gerçekten bir erkeği sırf lafımla tahrik ettim diye öpüşse, istemediğini anladığı an bırakmaz mı? O baya devam etti çünkü
Ayak yapıyor aklınca seni sexe zorlıcak. Kanma
Yok yahu adam beni, seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım hadi ordan git hayatımdan dedi ve her yerden engelledi. Sizce s. x isteyen adam engeller mi?
Diyorum ya ayak yapıyor diye. Şöyle düşünüyor; o zaten beni çok seviyor biraz peşimden koşsun kıvama gelsin diye bekliyor.
Anladım evet. Hani edilecek laf değil hocam gerçekten. Bende kendisine çelimsiz diyince tekrar bağırdı ve engelledi. Bende bu iğrenç hakaretine karşılık kendisini önce ailesine rezil ettim sonra babasına rezil ettim. Ailem ağzıma sçtı dedi. Yetmedi kapısına gidip eşyamı alıp, suratına tokadı geçirdim ve yakasından tuttum. Tam vurmadım zaten öyle ama işte yine de şey yaptım. Bağırdım çağırdım bir güzel haddini bildirdim şerefsizin
Ne demek yani seninle seviştikten bu yana hiç ereksiyon yaşayamadım demek. Bide diyor ki ben seni öpmeyecektim ama sen öyle yapınca bende öpştüm dedi. Bende babasına dedim bu adama tecavüz etmedim. Erekte sorununu bana yıkamaz. Sözle tahrik etmek değil benim yaptığım şey nazlanmaktı zaten. Beni aşağıladı dedim. Babası da tanındık önemli birisi. Bir güzel ağzına etmiştir
Bugüne kadar ilk okulda bile kimseye sesimi çıkartmayan ben, böyle hakaretin altında kalmazdım yani herkesin şerefi var hep öp dokun hem de böyle de
İyi yapmışsın helal olsun ama olurda geri barışırsan. Yüzsüzlükte master yapmış olacaksın haberin olsun.
Yoo olur mu asla barışmam. Gerçekten dışarıdan bakan biri olarak, size ailesine demekle iyi yapmış mıyım. Telefonları açmıyordun dedim. Benle muhatap olmuyordun dedim. Bana diyor ki kapıma gelseydin niye aileme dedin, dedi. Ben hakaret yediğim halde kapısına bekledi düşün. Başkaları diyor aile yanlış seçim diye. Sussam altta kalmış hissedecektim çünkü benden tiksinmediğini söylese yine de ereksiyon demesi iğrençti. Sonuçta beni bununla engelledi.
Ben olsam öyle yapamazdım. En büyük ceza susmaktır bence. Ben daha iğrenclerini gördüm. Evini tüm akrabalarını biliyordum, özel fotoğrafları, bir akrabasıyla iğrenç konuşmaları vardı elimde. Herşeye rağmen bir zamanlar canımın içi dediğim sevdiğim birinin canını böyle yakmak istemediğim için hepsini silip sustum. Baan yakışan buydu çünkü. Sende sana yakışanı yapmışsın yapacak birşey yok.
Sana yakışanı yaptın demişsin. O kız sana, cinsel yönden bir hakaret mi etti? Kız olduğunu düşün savunmasızsın ve sana böyle diyor? Adam senin hem bedenine dokunuyor hem de böyle laf ediyor. Çekip gidiyor sonra. sanırım bunu anlamak için yaşamak lazım
O iğrenç yazışmalar senin hakkında olsaydı, hor görülen, buruşturup atılan sen olsaydın. Elbette kızın ailesine söylenmez. Bu olayı yaşayan kişi de kız sonuçta. Öyle düşün :)
Her ne olursa olsun. Kendin olmak en iyi çözümdür bence. İhanetin, hakaretin cinsiyeti olmaz.