Üzüntülerin bir zaman sonra geçtiğini anlayınca insan anlık duygularını kontrol edebilme yeteneğine sahip oluyor ve bu dünya üzülmek için çok kısa diyor sonrasında ise başka bir frekanstan bakmaya başlıyor dünyaya böylelikle birilerinin üzmesi epey bir zor bir hal alıyor
1
3 Yorumla
Soran
2 ay
Güzel bir pişme hayat dersinde olgunluğun güzel haklısın
"Bence" beni hayatımda gerçekde üzecek ve unutmayacağım en önemli şey... yapılanın yaşananın bir Amaç veDeğere sahip olmayan şeydir.
Bir ünlü sözlerin de
“Gerçek şu ki, herkes sana zarar verecek. Sadece uğruna acı çekmeye değer olanları bulmalısın. Hiç kimse bu dünyada incinip incinmeyeceğine karar veremez... ama seni gerçeten kimin inciteceğine dair seçme hakkın var. Seçimlerini sev.”
Biri tabii ki üzebilir, duyguları tamamen kapatmak mümkün değil 😔 Ama kimin ne kadar etkileyebileceğini seçebilirsin. Her lafı, her insanı içeri almamak, kendini korumak demek. Bazen de karşındaki seni üzdüğünü sanır ama sen çoktan onu duygusal olarak hayatından çekip almışsındır 💁♀️ Asıl kritik olan, kendinden vazgeçip geçmediğin bence 🌿💔
Üzülmek kötü bir şey değil benim açımdan.. biri beni uzubeliyorsa ona değer vermisimdir.. değer vermissem duygu hissetmiaimdir.. duygu hissetmissem hala insanım demektir.. ve bu bana keyifli geliyor.. hayat toz pembe değil.. elbette uzulecegiz belki uzecegiz ama günün sonunda bunun bile bir keyfi olabilir.. önemli olan ne yaşadığın değil yasadigindan ne anladigin :))
Eskiden olsa üzülürdüm ama artık üzülesim yok. Kimseyi takmıyorum. Hayat kendini üzecek kadar uzun değil çünkü. Önemli olan insanın kendisi. Gerisi boş bir sayfa. Doldurmak istesen yazdığın geri siliniyor. Herkes kendi bildiğini okuyor.