Beni cebinde taşıyanı ben sırtımda taşımam. O yüzden birileri çıkmışsa, tercihlerini yapmışsa dert etmeye değmez. Senden vaz geçen biri içi üzülmeye değmez. Can da ılsa, Canan da olsa, Dost da olsa fark etmez.
Yok be kimseye kırgın falan değilim ama bazı insanlar bana kırılıyor ya da küsüyor benim haberim olmuyor. Neden, nasıl oluyor herhangi bir fikrimde yok. O yüzden pek sallamıyorum pekte kırılmıyorum. Kırılacak kadar önemsemiyorum belki de bilmiyorum. Amaaan hayat zaten gelip geçici her şey her zaman kalıcı olmuyor. Birisi bana iyi gelmiyorsa komple çıkarırım hayatımdan olur biter. Ötesini berisini düşünmeye gerek yok.
Evet, birilerine kırgınım. Daha iyisi olsun diye uğraşıyorsun ama karşındaki kişi yaptıklarını geri çeviremediği için, senin yaptıklarını es geçiyor. Kendi yaptıklarını savunuyor. Oysa yanlış olanı doğruya çevirmek midir marifet yoksa doğru olanı inkar edip yanlış olanı savunmak mıdır? Çok felsefi oldu galiba. 😄
1 Sene onunla okulda konuşup 4 sene unutamadığım biri var , en son açılmıştım ve reddedilmiştim o kadar sevdimki 4 sene boyunca ondan başkasını sevemedim hemen hemen her gece onun yüzünden ağladım , cidden çok özlüyorum ama elimdende bir şey gelmiyor her şeyimle ona kırgınımm...
şu an bir kırgınlığım yok, ama zamanında çok kırgınlığım oldu. Neyse ki uzun süre kırgın kalabilen biri değilim. Yaranın kabuk bağlaması gibi bir zaman sonra hissetmiyorum.
Çok güzel soru be Uzun zamandır böyle soru gelmiyordu Var öfkemden kudurduğum insanlar var Kırgın, kızgın olduklarım Hiç birini affetmeyeceğim ama intikam da güdüp onları değerli kılamam!.