Acayip yaratıcı küfürlerim var. Eşim sağ olsun TV de maç izlerken veya telefonda sinirlendiğinde hiç duymadığım ve kimsenin duymadığı yaratıcı küfürleri sayesinde öğrendim.
Gerektiğinde envayi çeşidinden küfür ediyorum...
Eskiden Aaaa ayıp yapılmaz benim duruşuma uymaz derdim 🤣🤣 Valla uysada uymasada küfür ediyorum ve karşımdakinin şoka girmiş halini görmek bana keyif veriyor. Kadın küfür etmez, yakışmaz sözlerini umursamıyorum.
Evet ederim hatta ediyorum çok da seviyorum belki de her gün birilerine küfür ediyorum tanımadığım insanlara küfür ediyorum sonra suçlusu ben oluyorum haklı olduğum halde utanmadan pişkin pişkin devam edebiliyorlar ya bir de onlar da bana küfür ediyorlar kendileri sütten çıkmış ak kaşıktı ya eh sen de rahatsız etme mesela o zaman beni ben de küfür etmeyeyim sana da anana da mesela öyle değil mi 🙂 neyse ama bazı insanlar da böyle işte kum torbası görevi görüyor bütün öfkemi bu siteye boşaltınca rahatlıyorum günüm daha güzel geçiyor daha mutlu hissediyorum falan o açıdan iyi
Yüzüne yüzüne küfür etmem de , içimden küfür etmişliğim oluyor, bazen kendi kendime söylendiğimde de küfür ediyorum, birisinin arkasından konuştuğumda da küfür ettiğim olmuştur, yakın çevrem dışında kimse beni küfür etmez sanıyor, hakaret bile etmez sanıyor, insanız ya neticede, onlar da küfür ettirmesinler, çöp kovası gibi bir ağzım yoktur, küfür edilecek kişilere küfür ediyorum, o da çok sinirlenmişsem, o kadar da çok küfür etmiyorum ya, genelde hakaret ediyorum ama.
Kimse küfürlü konuşmasın zaten kimseye yakışmıyor kişiyi ucuz gösteriyor. Özellikle küfür eden kadınlar acaba neye dayanarak ediyorlar bilmiyorum. Aşırı kalitesiz ve itici durduklarının farkındalar
Kimse kusura bakmasın da hak edene de edilir bazı insanlar da anlayıştan kibarlıktan anlamıyor ne yazık ki bazı insanların kafası basmıyor ben çok denedim ve evet bir zahmet itici dursun zaten dursun ki kimse bulaşmasın bana
Ben de yanıtına karşılık katılmadığımı belirtiyorum ve nedenini açıklıyorum hani bu sitede sadece yorum değil yanıt da yazabiliyorsunuz sonuç olarak öyle bir özelliği var ve insanlar katılmadıkları yoruma cevap verebiliyor
Ederim kim olduğu önemli değil adam gibi durmayan sinirlerimi bozan kim olursa olsun tutmam! Zaten sakin yapılı bir insan değilim ayar bozmasın kimseye küfür etmeyiz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Acayip yaratıcı küfürlerim var. Eşim sağ olsun TV de maç izlerken veya telefonda sinirlendiğinde hiç duymadığım ve kimsenin duymadığı yaratıcı küfürleri sayesinde öğrendim.
Gerektiğinde envayi çeşidinden küfür ediyorum...
Eskiden Aaaa ayıp yapılmaz benim duruşuma uymaz derdim 🤣🤣 Valla uysada uymasada küfür ediyorum ve karşımdakinin şoka girmiş halini görmek bana keyif veriyor. Kadın küfür etmez, yakışmaz sözlerini umursamıyorum.
Canımın sıkılmasın gerek de yok ederim jsjs aman etmemem lazim
Evet ederim hatta ediyorum çok da seviyorum belki de her gün birilerine küfür ediyorum tanımadığım insanlara küfür ediyorum sonra suçlusu ben oluyorum haklı olduğum halde utanmadan pişkin pişkin devam edebiliyorlar ya bir de onlar da bana küfür ediyorlar kendileri sütten çıkmış ak kaşıktı ya eh sen de rahatsız etme mesela o zaman beni ben de küfür etmeyeyim sana da anana da mesela öyle değil mi 🙂 neyse ama bazı insanlar da böyle işte kum torbası görevi görüyor bütün öfkemi bu siteye boşaltınca rahatlıyorum günüm daha güzel geçiyor daha mutlu hissediyorum falan o açıdan iyi
Yüzüne yüzüne küfür etmem de , içimden küfür etmişliğim oluyor, bazen kendi kendime söylendiğimde de küfür ediyorum, birisinin arkasından konuştuğumda da küfür ettiğim olmuştur, yakın çevrem dışında kimse beni küfür etmez sanıyor, hakaret bile etmez sanıyor, insanız ya neticede, onlar da küfür ettirmesinler, çöp kovası gibi bir ağzım yoktur, küfür edilecek kişilere küfür ediyorum, o da çok sinirlenmişsem, o kadar da çok küfür etmiyorum ya, genelde hakaret ediyorum ama.
Hakaret ederim en fazla hak ettiyse küfretmek kılasıma uymuyor sdghj
Cok class hareketler
Yesss gjkl
Yok illa küfür etmeme gerek yok başka şeylerde yapabilirim
🤔
Küfür kullanmıyorum en fazla püü geri,,, zekali derim.
Püüüüü 😀
Hee aynen ondan😄
Kimse küfürlü konuşmasın zaten kimseye yakışmıyor kişiyi ucuz gösteriyor. Özellikle küfür eden kadınlar acaba neye dayanarak ediyorlar bilmiyorum. Aşırı kalitesiz ve itici durduklarının farkındalar
Kimse kusura bakmasın da hak edene de edilir bazı insanlar da anlayıştan kibarlıktan anlamıyor ne yazık ki bazı insanların kafası basmıyor ben çok denedim ve evet bir zahmet itici dursun zaten dursun ki kimse bulaşmasın bana
Ben niye kusura bakmayım hanımefendi bana ne sizden isterseniz ana avrat söverek gezin 😂 Bu sizsiniz beni irdelemez soruyu yanıtladım ben.
Ben de yanıtına karşılık katılmadığımı belirtiyorum ve nedenini açıklıyorum hani bu sitede sadece yorum değil yanıt da yazabiliyorsunuz sonuç olarak öyle bir özelliği var ve insanlar katılmadıkları yoruma cevap verebiliyor
Benim yorumum normal olan küfürbaz olup bunu savunurken benim yorumuma cevap veremezsiniz marifet gibi birde savunuyor.
Ederim kim olduğu önemli değil adam gibi durmayan sinirlerimi bozan kim olursa olsun tutmam! Zaten sakin yapılı bir insan değilim ayar bozmasın kimseye küfür etmeyiz
Yüzüne karşı etmem kolay kolay arkadan ederim 🙂
Arkasından daha mı kolay?
Çok sinirlenirsem ederim oda ağır değil zaten 😂
Nasıl küfürler ediyon “eşşek’ aptl’ geri.. zekalı?😀
Yok o kadar da değil şer... Orp... Pi...
😂
Hiç ağır değilmiş 😀
Sjs
Şrf siz demek küfür değildir bence dolayısıyla etmemiş oluyorum
Yok etmem en fazla canım canımsın diyorum onlar sayılır mi
en fazla hakaret edebilirim de küfür etmiyorum yanımda edilmesinden de hoşlanmıyorum
İçimden evet ama insanların yüzüne karşı küfür etmem. Kimsenin ağzına da yakıştırmıyorum doğrusu.
En sevdiğim şey kim neyi hak ediyorsa hakkını vermek yaşasın adalet 😬
Etmemeye çalışıyorum. Tabii içim söz dinlemiyor. 😅
Ederim ya bu tür durumlarda sakin kalacak bir insan değilim zaten
Hayatımda hiç küfür etmedim, sadece sinirli olduğumu belli ediyorum..
Hakaret tarzım değil. Ama ailesinin yetiştirme tarzından girer kötü çocukluğundan çıkarım.
Küfür edince utanıyorum bana hiç yakışmıyor ayrıca küfürü bıraktıktan sonra hayat daha akıcı geldi
Küfür hayatımın bir parçasi
@Fortis69 ben edicem sana görücen küfürü
Çok yaratıcı küfürlerim var hepsini sunarım.
@tomrisbeycik fazla merak iyi değildir
Pek etmem ama cidden canım sıktıysa ve sinirlendiysem istemeden çıkar ağzımdan.
Durup dururken kimseye küfür etmem , mutlaka damarıma basmıştır
Ederim ama etmesem daha iyi olur
Hayir etmem saygımı bozmam
Küfür mü ağzı açık gözü şaşı kalır bir küfür etsem
Ortam müsait ise 4mina bile k0rum
İçimden hakaret ederim
Ne sen sor, ne ben söyleyeyim 😂
Küfür eden biri değilim sevmem de zaten
Küfür etmeyi de edilmesini de sevmem…
Etmem ben küfür. Ben prensesim
Yok şaşkin kaliyorum
Genelde etmem ama cok istiyosa olabilir☺