Habire çalışıp mücadele ediyorum, savaşıyorum bir şeylerle, tek başıma çocuk büyütüyorum yani kadınlık özelliğim kalmadı sanki
2 ay
Habire çalışıp mücadele ediyorum, savaşıyorum bir şeylerle, tek başıma çocuk büyütüyorum yani kadınlık özelliğim kalmadı sanki
Sen hiçbir şeyini kaybetmedin… sadece herkese güç olurken kendini biraz geri plana attın. Oysa içindeki o zarafet, o sıcaklık hâlâ orada, sadece biraz ilgi bekliyor. Kendine döndüğün an, o kadınlık yeniden çiçek açar. Çünkü sen zaten güçlü olduğun kadar güzel, yorulduğun kadar da gerçek bir kadınsın. Bunu düşünerek hareket edebilirsin
Yaaa 😍
Ama o yumuşak, çekici halin var ya hâlâ oradadır eminim sadece biraz naz yapıyor.
İstersen hatırlamana yardımcı olacak biri de bulunur illaki 😉
Bunu hissetmen çok anlaşılır, tek başına çocuk büyütmek insanı otomatik “savaşçı moda” sokuyor 💔 Ama dişil enerji kaybolmaz, sadece geri planda bekler. Kendine minicik alanlar açarak başlayabilirsin; duşta bile 5 dakika müzik, krem, koku, ayna karşısında saçını taramak bile ritüel olur. Kendini hatırladığın her an, kadınlığın da yavaş yavaş geri gelir 🌸
Cevap
8Cevap
Kendini yeniden keşfedebilirsin. Bunu da mı ben söyleyeyim?
Olur
Ne kızıyorsun ya iyi söyleme
E ne yapacağımı da söylesen
Biraz aynaya bakınca olmuşum diyecek kıyafetler makyajlar yap yavaş yavaş yükselir
Öncelikle kolay gelsin. Bu tarz dönemlerde kendine verdiğin değeri koruman çok zor oluyor, bunu başarabilirsen bir yandan da hayatına devam edebilirsin. Hayata ara vermenin maalesef telafisi yok.
Aksine şu an hiç olmadığın kadar güzel bir kadınsın
Eşinden yardım al biraz destek olsun
Vermiyor
evliysen eşinin de buna katkı sağlaması gerek
ortalama kalsan
senden birsey eksik olmaz
E kocan varsa o halleder
Boşandınız mıki
Evet
Hı kötü olmuş ama uzun süredir böyle olduğunuz için sanırım ilgi veren biri yok cevrenizde? Yaş kaç sizin?
Bide kac yıldır bosandjnız
Dmyazar mısın bana taktik verim sana
Makyaj ve giyim...
Hmmm
Hım hım...
😁
Biraz da kişisel bakım...
Bir erkeğin de bunu takdir etmesi şart bence :)
Neyi taktir etmesi
Senin bakımlı olmanı ve iyi giyinmeni.
Önce kilo vermem lazım
Boy kilo kaç?
Soruyu beğendim, kulağıma söyle :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?