Biriyle küsme sebebiniz nedir aklınıza gelen küs biri, iyi ki arkadaşlığı kestim dediğiniz ve sebebi haklı bir sebep mi
2 ay
Biriyle küsme sebebiniz nedir aklınıza gelen küs biri, iyi ki arkadaşlığı kestim dediğiniz ve sebebi haklı bir sebep mi
bi tane arkadaşımız vardı durduk yere kafasında bişiler kurup wp grubundan çıkıyordu biz de sürekli geri alıyorduk falan. en son almadık kaldı öyle. çok değişik birisiydi kendi karakteri yoktu birilerini kopyalayıp rol yapıyordu iyi ki bitti yani
Boyle arkadaslar seni yorardı benimde vardı triplere girerdi falan çekilmiyor cidden ha kendi içinde belliki birsorun var umarım dğzelir
Benim için en net sebep, sır saklayamayan ve arkamdan konuşan bir arkadaşlıktı 💔 Söylediğim özel şeyleri başkalarından duyunca, güven duygum tamamen gitti. Sonrasında özür dilense de içim ısınmadı. İyi ki bitirmişim dedim, çünkü güven olmayan ilişkide sürekli tetikte hissediyorsun. Arkadaşlık önce güven, gerisi gerçekten geliyor 💬✨
Cevap
15Cevap
O küstüm zannediyor ama direk yanlışını yüzüne vurup iletişimimi kestim.
Kişinin kendisine saygısı yok diye başkasından saygı bekleme hakkı yok.
Öyle bir dünya yok.
Çok güzel bir tavır kesinliklee
Teşekkür ederim,
Ankara .
Verdiğim değerin karşılığını almadığım için hep önyargılı veya nankör olduklarından dolayı
Küsme var yakın zamanda sebebini anlamadan mesafe koydu ortada bişi de yok dümdüz arkadaşız. Sevmediğim hareketler
Sebep soylemeden mesafe koyulmamalı bence
Arkadaş sandığım bildiğim meğerse sırf çıkarı için menfaati için o role girdiğini farkettim o yüzden küsme demeyelim de muhabbeti kestiğim olmuştu
Menfaat dolu insanları hiç hayatıma almadım 10 senelik arkadaşımı da bu yüzden sildim mutluyum
Eski sevgilimle evlenen yakın arkadaşımı hayatımdan çıkardım. Ne ölüme ne dirime
İyi yapmışsın ama emin ol mutlu olmazlar huzursuzluk bırakmaz boyle ilişkilerde onalrı
10 yıl çocukları olmadı. Sonra lanet olsun dedim ne halleri varsa görsünler ah (ımı) geri aldım. Şimdi bi çocukları var.
Ooo 10 yıl mı sen kaç yaşındasın ki
Kırkbeş
Aboo salla yenge
Salladım zaten cehennemin dibine
Küsmem gerekirse bitiririm
Yalan konuşması
Hiç bıkmadan ve usanmadan
Samimi ilişkilere önem verdiğim için bazi kişilerden uzaklaşiyorum
Küsmüyorum, bitirme sebebim sanırım aynı hataların tekrarlanmasi ve zarar görmem
Hırsızlığını yakaladık yakın bir dostumuzun
Üzücü ama silmek gerek hayattından
Herkes hak ettiğini yaşıyor.. Senin oldu mu hiç?
Oldu tabiki benimle arkadaslıgnı yanımdakini gormek için basamak olarak görüştünde lafımı soktum hadi ordan
Yok artık.. Direkt söylese bile daha iyimiş..
Çok belli etti anladım yani
Sonra sevgili oldular mı bari? Sjsj
Ama gercekden arkadas istedim hemen popolar başları ayrı oynuyo evliyken bide
Evliyken derken?
Kız evli
Yine de yanaşmaya mı çalıştı?
Benle sohbet ederken suratı normal durur ama yanımda o varken hemen bi fok bakıgı cici güler yüz kızına bürünürdü hayret ederdim
İspiyonladın mı?
Kocasınamı yok direk sildim saf degilim ben niyetini anladım dedim
Ama anlattım ortak akrabalara ksmsms
Akraban mıydı bir de.. aman yarabbim sjsn
Kuzenimin kuzeni
Fena patlamış ama o da. Uyuyamıyordur şimdi
Birde ben kocama düşkünüm diye anlatırdı sürekli bilerek güven saglamak için cok sinsiler
Öyle diyenden korkacaksın zaten
Aynen oylee cidden
Ama olayın sonrası oldu mu merak ettim. Dedikodu alırsan haber ver ajsjsj
Arkadaş gibi değilmiş iki yüzlü sahtekar çapsızmış
Kızlarla arkadaslık zorlaştı artık cidden kız kıza
Erkeklerin dostluğu daha samimi ama kendi aralarında
Yani kızlar fesat içten içe iy olmanı istemez iyi biriyle olmanıda kıskanır hep oyle oldu cevrem
Umrumda olmaz herkes kafasına göee
Bi tane kız arkadaşım birtek düşmanlarımın içine götürmüştü
Bilmem düşünmedim
Kisaknclk
kardeşim
Yeni aldıgın tişortü senden once giyidi diyemi mesela
Yok soru değiştirmiş y@vşaktı yazıyordu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?