Cenaze evinde küs olunan akraba ile barışmak zorunda kalmak sorunsalı 🙁
Hele bir de bu durumdan kıskançlık duyan başka bir akraba varsa, vay haline...

Cenaze evinde küs olunan akraba ile barışmak zorunda kalmak sorunsalı 🙁
Hele bir de bu durumdan kıskançlık duyan başka bir akraba varsa, vay haline...
Hayır kalmadım kalamamda çünkü biriyle zaten küssem ben o kişi benim için ya bir süreliğine bitmiştir ya da tamamen bitmiştir bu konularda burcumun ve karakterimin özellikleri gereği çok katı ve kesin duygulara sahibimdir birini silmişsem bitmiştir zaten kim olduğu hiç önemli değildir kimse de barıştıramaz onunla beni vesselam...
Olsun kardeşim boş ver ölümlü Dünya işte görüyorsun bugün varız yarın yokuz böyle şeyler için hiç kimse birbirinin kalbini kırmamalı ama dünya ortamında oluyor tabii ki yani bunu söylerken bile ben bile yeri geldiği zaman abimle, ya da çevremdeki birtakım insanlarla kavga ettiğim ya da aramam bozulduğu söz konusu olmuştur dolayısıyla küs olduğun biriyle barışmak zorunda kaldım genelde akraba ya da aile ilişkilerinde öyle istediğin kadar küsemiyorsun bazen ne kadar istesen de istemesen de o insanla aynı ortamda denk gelmeye çalışıyorsun sana gündüz de söyledim böyle şeyleri kafana takma en azından barışmışsın tamam eskisi gibi olmayabilirsin ama mesafeli olarak konuşmak da fayda var.
Başınız sağ olsun tekrardan.
Rica ederim kardeşim boş ver takılma
Benim için hiç fark etmiyor hayatımdan cıktıysa asla barışmam. İsterse cenaze olsun isterse düğün.
Küs olup tek barıştığım insan babamdır onunlada asla eskisi gibi olmadı hiç bir şey
Sende de mi?
Atlamadıysan hala umut var 😂 sen atlama ac kapıyı direksiyonu kır biraz kaza süsü ver😂😂 tövbe yaaa susayım ben en iyisi
Ahahah güldürdün yaaa ama anlıyorum durumu gerçekten 15 yıl kendileriyle konuşmadık hiç
Haklısın yapacak bir şey yok duymayacaksın he deyip geçeceksin ve uzak durma şansın varsa duracaksın.
15 evet 2007 den 2022 ye kadar
Adı barışmak yakın değiliz Allahtan o yüzden kafa rahat😅
İnşallah seninde öyle olur hemşo 🙏 unutma hayatta senden başka kimse değerli değil.
İyi geceler 🙏
Teşekkürler hemşo
Omuştur karşıtaraf ilk adım atıp özür dilemişti barşmış tık
Teşekkürler reis
Cevap
3Cevap
Küs olduğum biriyle barışmak zorunda kalmadım, zaten şartlar gereği aynı ortam da bulunurum ama barışmam ya da yapılanı unutmam
Ben kimseye küsmüyorum. Çünkü ben kimseyle barışık değilim zaten. Kızdığım oluyor ama küsmüyorum kimseye. Ne kendimle, ne insanlarla ne de hayatla barışık değilim çünkü.
https://www.youtube.com/embed/k6cANWnypacKüslük değilde kırgınlık oluyor. Küsüm diye rest çektiğim kimse yok. Konuşmazsam konuşmam sadece.
Bu kişi, bize kendiliğinden küsen bir kişiydi ve karşı karşıya geldik, öyle konuşmak zorunda kaldık aslında çok da küslük bir durum yoktu.
Benim hayatıma maal olan kişiyi gerçekleri öğrendikten sonra neredeyse 3 yıldır konuşmuyorum. Kendi kanımdan olmasına rağmen barışmam, ne hastalığına nede cenazesine bile gitmem.
Barışmıyorm zorla mı kardesmmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?