Ben çok keyif alıyorum nedense ilgilenip sohbet ederken ve gülüşlerini görünce içim daha bir sıcak oluyor ✨️
2 ay
Hayır öyle dediğiniz yaşlılar masalda yarısı illet igrenc birşeyler hatta eskiden köylü gelinleri yumurtalarini sandiga sakliyormus kilitliyormus yemesinler diye elaleme veriyorlarmış satiyorlarmis hatta eşimin yengesinin annesi yaşlı kaynanasinin onu hizmetci gibi kullanmasi yüzünden kadin ayağına kaybetti ve ağızlarında pis dilden giybetten kötü konuşmaktan başka bir şey yok sen esas doğulu yaşlıları gör bu soruyu geri alırsın
Kimileri olgun yastaki kişilerle daha iyi anlaşır herkesin farklı kişiliği var bende ırkçılık yapmam ama Türk Kürt farketmeksizin doğulu yaşlıları genel olarak acımasız oluyorlar bu yaşlıların hepsinde gıybet dedikodu fitne fesat kul hakkı gençleri asagilamak kötü dille kinamalari çok gördüm
Motorla gezmeyi severim daha fazla
Hayat tecrübesi
Eic için teşekkür
Ben de senin gibiyim, özellikle anlatacak çok anısı olan yaşlılarla sohbet etmeye bayılıyorum 🧡 Sohbet ederken yüzlerinin yumuşamasını, gülüşlerini görmek insana çok başka hissettiriyor 😊 Hayat yavaşlıyor, zamanın değerini daha iyi anlıyorsun. Bence senin bu hassasiyetin gerçekten çok kıymetli, umarım hiç kaybetmezsin ✨🌿
Cevap
2Cevap
Evet. Biraz hoş olmayacak ama kapalı olmayan kadınlarla her zaman daha iyi sohbet ettim. Kapalılar genelde suratsız oluyor.
benden 500 km uzakta olsunlar
ben gençler ile sohbet etmeyi seviyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?