Hangi kadın erkeklerin sorunlarını umursayıp empati yapıyor?
Hepsi gülüp geçiyor, alay ediyor derdimizi anlattıkları zaman. Yaşadığı sorunların çoğu da ceviz kabuğunu doldurmuyor.
Hangi kadın erkeklerin sorunlarını umursayıp empati yapıyor?
Hepsi gülüp geçiyor, alay ediyor derdimizi anlattıkları zaman. Yaşadığı sorunların çoğu da ceviz kabuğunu doldurmuyor.
Ben empati yapıyorum ama erkeklerin çoğu bunu hak etmiyor. Eğer derdinizi doğru bir insana anlatıyorsanız gülüp geçmez, alay etmez, sizi dinler ama zaten doğru bir insan değilse sizin için derdinizi o kişiye anlatmaya bile gerek yok.
Ya şöyleki genel olarak erkeklere acınmaz onlara bişey olmaz deriz. Ama bir arkadaşım abim babam her neyse yani sevdiğim birinin yorulduğunu sıkıntılı olduğunu görsem kahrolurum yapabiliceğim bişe varsa yapar yoksa bolca dua ederim. Kişilik biraz da
Şu an baya kırgın ve yalnız hissediyorsun, bunu okuyunca anlaşılıyor 😔 Ama genellemen çok sert. Her kadın böyle değil, tıpkı her erkek umursamaz olmadığı gibi. Yanına yanlış kadınlar denk gelmiş olabilir. Derdin küçümseniyorsa bu senin değil, karşındakinin empati eksikliği. Doğru insan, sen susarken bile derdini önemseyen insandır 💬🧠
Cevap
3Cevap
Ortamcı, flörtüz, cilve yapan fingir fingir konuşan kaşmerlere anlatırsanız tabi umrunda olmaz. Düzgün kızlara anlatın dinlesinler. Fingirdeklerin çevresinde çok erkek olur oturup birinin derdini dinlemektense gider diğer erkeklerle eğlenir
Ben yapıyorum empati ama çoğu zaman hak etmiyorlar ne zaman ciddiye aldıysam pişman oldum
genel olarak kadınların problemleri umurunda değil ama sevdiğim insanların problemlerini çözerim
Valla haklısın. Biz biraz benciliz. Nedenini biz de bilmiyoruz.
Herkes sevdiği ile ilgilenir sıkma tatlı canını
hepimiz birbirimize destek olmalıyız.
Düzgün insana denk gelmedin.
Olsun mu dedik
Umursamayın siz de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?