Hiç kaynanası ya da kayınbabası ile çekişme yaşayan, problem yaşayan erkek görmedim. Belki de vardır bilmiyorum.

Hiç kaynanası ya da kayınbabası ile çekişme yaşayan, problem yaşayan erkek görmedim. Belki de vardır bilmiyorum.
Çünkü yer değiştiren kadın, erkek olduğu yerde kalıyor. Soyadı değişen ve ailesinden ayrılıp başka ailenin içine giden kadın oluyor. Aslında iki tarafta evden ayrılıp başka bir evde birleşiyor. Fakat toplum ve aileler durumu öyle görmüyor. Kadın erkeğin ailesinin içine girmiş ve onlara ayak uydurmak zorunda diye bir baskı var. Kadın kayinvalidesinin evine gidince veya onlar gelince onlara hizmet edecek saygı göstererek falan filan ama erkek sadece saygı gösterip yan gelip yatacak. Hal böyle olunca kadının omuzunda bir sürü yük oluyor. Kayinvalide gelinin yaptığı yemeği beğenmez ütüyü beğenmez temizliği beğenmez böyle uzar gider liste...
Kısaca kayinvalide gelinin üstünlük kurmaya çalışınca sorunlar çıkıyor.
Erkeklerde bu tür sorunlar olmadığı için problem olmuyor...
Mesafeni ayarlayabilirsen saygıyı yitirmezsin. Çekişme yüz göz olmaktan kaynaklı o fırsatı vermeyeceksin ki tatlı olasın.
Erkekler merhaba nasilsindan öteye geçmediği için bu tür sıkıntılar tabi ki yaşamaz. Kadınlar o şunu dedi bu bunu dedi her şeyi dedikleri için çatışma yaşıyor.
Çünkü kadın kadına daha çok dert oluyor kıskançlıktan. Erkek napsın koca kadını kıskanıp mesela. Yalnız şöylebir şey de var bazı kahnem kaynanalar da olabiliyor damadını bezdiren.
Kadın milleti çok zor. Ben bile tahammül edemiyorum bazılarına. Oğluna hastalıklı derecede bağlı kayın valide zaten başlı başına…….! Allah korusun Amin.
Cevap
3Cevap
erkeğin umrunda mı olur ya dayı bi sg der geçer kadın öyle mi sabaha kadar uyumaz bana bunu dedi böyle yaptı diye
😂😂
Kadinlarin kişilik yapısındaki "fesatlık" kavramının etkisi, gelinin evlendikten sonra erkeğin ailesiyle samimiyet kurmayı çok istememesi ve duyarlılığın kadındaki yüksek varlığı buna neden olarak açıklanabilir beyefendicim...
Kadın erkek evine ya da çevresine gelin geldiği için olmasın? İç güveysi git görelim şeklini der gacılar şimdi.
Çünkü aile kızları için sevmiyosa da sever gibi yapar da ondan. Ama erkek annesi kızı el kızı olarak görüp benimsemez hiç bir zaman
Çünkü erkeklerin düşünce yapısıyla kadınlarınki farklı. Ayrıca kadının kadına olan kini erkeğin kadına olan kininden çok çok daha farklı.
Babam var kayınbabasıyla çekişme yaşayan sjaaha.. nadir olsada erkeklerede oluyordur
Erkekler için ne sorun oluyor ki zaten kdkdksks
Erkekley daha çuk vuydumduymajjj
Çünkü bizim annemiz onlara karışmıyor
Erkekler sıkıntı yapmaz böyle şeyleri kral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?