Erkekler değişti demeyin, alakası yok, anne rolü yerine rahatım kaçmasın rolü var artık
2 ay
Kadında artık çalıştığı için olabilir mi. Hem çalışıp size destek olup birde anne oluyor erkekler ne tek başına eve bakabiliyor ne baba olabiliyor ne sadık olabiliyor kadın neden herşeyi üstlensin
Çalışmasını isteyen kim?
Erkekler.
Ve çalışmayanda böyle
Bu bir bahane değil. Şu zamanda ekonomi kötü kadın çalışsın diyor erkekler ve sonuç bu. Adın gibi biliyorsun çalışmayan kadının çocuk baktığını.
Hayır yine aynı terane
Yok yok erkeklerin bir baltaya sap olmaması yüzünden böyle. Erkek adam olup tek başına ev geçindirdiği zaman kadında anne olur merak etme.
Herşeyim var ev araba iş yatırım ama ortada ipe dokunur kadın yok
Herşeyin varda kadından yine çalışma sorumluluk beklersen kadın hem iş kadını hem ev kadını olamaz. Kimse bu kadar sorumluluk almak zorunda değil
Çalışsın dediğimi hatırlamıyorum
Hemcinslerinin büyük bölümü öyle istiyor.
Alaksı yok çürüyor toplum ve kadınlar öncülük yapıyor
Yo alakası var sende adın gibi biliyorsun bir toplumda artık kadın önceyse o toplumun erkeği bitmiştir pasiftir o milletten hiçbir şey olmaz. Bizde de durum bu erkekler bir şey olmadığı için bu haldeyiz i. Kadınlara yıkıp kolaya kaçıyorlar kadınlarda artık uyandı yapmıyor öylece gidiyorlar
Uyandığı falan yok teşhiri seven sorumluluk almayan evin çıkarı yerine kendine bakan vasat bir şey oldu artık
Alakası yok. Erkekler sorumluluk almadığı için toplum bozuldu kadınlar çalışmak zorunda kaldı sende iyi biliyorsunda işine gelmez suçu kendinizde değil karşı tarafa yıkarsınız her zaman ki gibi. Bu kafayla devam ettikçe zaten anne olacak kadında bulamazsınız kadın eşşek değil yükünüzü çeksin hem çalışsın hem ev hanımı olsun önce hemcinslerine laf et sen.
Kimsenin çalışmasını istemiyorum imkanlarkm gayet iyi arabasına kadar herşeyi hazır ama içi boş vasat dolu ortalık
Bi sen böylesin geri kalan hemcinslerin kadın ÇALIŞSIN İSTİYOR ANLADIN MI HEMCİNSİLERİM KADIN ÇALIŞSIN İSTİYOR. Bu yüzdende kadınlar sorumluluk almıyor sen hem çalışıp hemde eve gelip ev işi yapar çocuk bakar mısın? Bakmazsın. Ortalık çalış diyen erkekle dolu. Bu yüzden de kadınlar kendini saldı. Senin gibi dolu kadında var git onlarla ol.
Bu serzenişinin altında hayal kırıklığı ve özlem var, onu hissediyorum 😔
Zaman değiştikçe kadınların rolleri de değişti; çalışma hayatı, ekonomik zorluklar, sosyal medya baskısı derken herkes “güçlü olmak” zorundaymış gibi davranıyor. Bu da bazen sert, mesafeli, “erkeksi” görünebiliyor. Ama çoğu kadın özünü kaybetmedi, sadece hayatta kalma stilini değiştirdi. Mesele, kadın–erkek değil; yüklerin ve beklentilerin dengelenmemesi aslında 🧠💬
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?