Konuşmak isterken sert tepkiler veriyorlar genellikle çok kötü hissediyorum kendimi?
2 ay
Cevap
4Cevap
Kıskanıyor olabilirler.
Neden sevilmiyor musun arkadaş ortamında
Bilmiyorum işte bende onu soruyorum
Ne kadar sürelik arkadaşların ki bunlar
3 sene oluyor
Kısa bir süre de değil bunca zamanda hep sana karşı aynılar mıydı sonradan mı değiştiler
Mesela bir yere gittiğimizde ben hep arkadan yürüyorum arkaya atıyorlar direkt
İstenmiyorsan neden arkadaşlığa devam ediyorsun ki onlarla hal hareketlerinden belli yani
😭niye öyle dedin ya umarım karşıma iyi bir arkadaş çıkar
Hayır öyle demek istemedim hal hareketleri bunu gösteriyor yani onu diyorum
Anında yazan bir kız subhanAllah ilk defa denk geliyoruz biraz alakasız oldu ama😂
Ben alışığım buralara
Ya ben onu demiyorum kızlarla iyi anlasamiyorum bir çare bulmam lazım kendimi erkek gibi hissediyorum hep erkekler ile iyi anlaşıyorum
Bu genetik bir huy aslında nasıl değiştirirsin bilmiyorum ki kendini erkek gibi hissetmene sebep olan ne peki
Bilmiyorum ki ben de çocukluğumdan beri böyle
Erkek ortamında felan mı büyüdün yoksa o şekilde mi yetiştirildin bu da önemli bak
Benim bir abim bir ablam var başkada yok diğerleri Evi zamanında terk etmiş ztn ben de bilmiyom abimle pek konuşmazdim ztn ablamla takilirdim genellikle
Anladım o şekilde yetişmediysen genetik bir huy demek ki
Eklesene beni senin için bir sakıncası yoksa tabi
Sakınca olmasa yapardım ama var
Pekala
İyi geceler kendine iyi bak.
İyi geceler teşekkür ederim sende
Beni tanıyan biri misin yoksa bu sitede öyle bir vibe verdin de😂
Bu sitede barıştan başka kimseyi tanımıyorum valla 3 4 senelik olsamda
Anladım iyi bakalım
Bu bu arada yeni hesap diğer hesabımı kapattım yeni indirdim.
Hadi güle güle
Tanımadığım için bilmiyorum size de güle güle
Boş muhabbet ortamlarda Uzak dur
Sessiz olduğun için mi
Normalde sessiz değilimdir konuşkan bir insanım ama bunu genellikle hep kızlar yapıyor kızlarla konuşmak istiyorum olmuyor çok üzülüyorum
Seni sallamayani sallama
Bn de
havalı takiliyorsundur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmene üzüldüm, gerçekten yıpratıcı bir durum 😔 Konuşmak isterken sert tepki alıyorsan, ya sen fark etmeden alıngan/sert bir tonda konuşuyorsun ya da gerçekten saygısız bir ortamdasın. Önce güvendiğin birine “Ben böyle hissediyorum, dışlanıyor muyum gerçekten?” diye sor. Eğer sorun onlardaysa, kendini suçlama ve yavaş yavaş ortam değiştir 💔✨