Arkadaşlarım neden beni hep dışlıyor?

Artık gerçekten çok yoruldum. Arkadaşlarım beni her zaman dışlıyor. Sürekli onların peşinde koşmaktan çok sıkıldım artık. Önceden tüm buluşmalara çağırılırdım, hatta bende buluşma düzenlerdim. Ama artık buluşmalara beni çağırmıyorlar. Arama mesafe koyuyorum ve içten içe gerçekten çok üzülüyorum. Sonra niye trip atıyorsun, alınmak yok ama bu gayet doğal bir şey falan diyorlar. Biz 5 kişi bir gruptuk ve sanırım artık beni aralarından attılar başkalarını aldılar yerime galiba, önceden sürekli mesaj atarlardı, görüntülü veya normal olarak ararlardı ama artın hiçbirini yapmıyorlar, geçen denemek için ben de onlara mesaj atmadım ve hiçbiriyle bir hafta boyunca ne konuştuk ne mesajlaştık. Sadece aralarından bir kişi ile biraz daha yakın kaldım bazen sadece ikimiz dışarı çıkıyoruz ama onda da eski samimiyet yok... Onunla da önceden saatlerce konuşurduk ama artık yapmıyoruz günde en fazla 5 dk konuşuruz o da maksimum. Sizce ne yapmalıyım lütfen bir şey söyleyin onların bu tavırlarından bıktım...
Arkadaşlarım neden beni hep dışlıyor?