Bugüne kadar sorular sordunuz birine benim yok kullanmıyorum dedi fakat kullandığını öğrendiniz tepkiniz ne olur ve sizce neden yalan söylemiş olabilir bana göre gizlediği bir şey var görmemi istemediği siz ne düşünüyorsunuz
3 ay
Zaten arkadaşım satmaya meraklıydı ama gerçeği diyemezdi biz internette tanıştık çünkü bana bu yüzden hesaplar soran biri tabiki yalan söylüyor yengeme anlatmış biz sonradan öğreniyoruz ilk kazık attığı kişiyi anlatmış zaten biz iyi değildik o ara zaten sınavlar olduğumuz yıl benim sayemde tanıştı ortak hesapta doğruysa ettiğini bulmuş ben istemiyordum Allah biliyor o yüzden uzaklaştım zaten de kızdan uzaklaşmaya çalışırdım engellerdim geri gelirdi öbürü dersek zaten yalancı olduğunu biliyordum çünkü sınavlar olduk üstüne yine aynı yalanı atıyor tabiki biliyorum
Hemen patlamam durumu sindiririm
O zaman hemen patlama
Gizlisi saklısı vardır
Güvenme öyle tiplere:)
Şu an yasadıgın durum sanırım. Bahsetmek istersen dinlerim
Rica ederimm.. Kendi değerini her zaman koru
Yalanı sonradan öğrenince önce dururum, hemen patlamam, sindirmeye çalışırım 😶🌫️ Sonra karşıma alıp sakin ama net sorarım, “neden böyle söyledin?” diye. Çoğu insan korkudan, yargılanmaktan çekindiği için yalan söyler, bazısı da kontrolü elinde tutmak ister. Senin hissettiğin gibi, genelde gerçekten sakladığı bir şey vardır ve güveni zedeleyen de tam olarak bu 🙃
Cevap
3Cevap
silerim o kişiyi
Bende öyle yaptım sildim kim bilir daha ne yalanları vardır
Bildiğim yalanları dinlemeyi severim
Bir daha işim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?