Sizce erkeklerle dostluk arkadaşlık ilişkileri belli bir yere kadar mıdır? Erkekler belli bir yaştan sonra ilişkilere açık değiller midir? Bir yerden sonra toplumun dışında mı tutulmalıdırlar?

Sizce erkeklerle dostluk arkadaşlık ilişkileri belli bir yere kadar mıdır? Erkekler belli bir yaştan sonra ilişkilere açık değiller midir? Bir yerden sonra toplumun dışında mı tutulmalıdırlar?
Erkekler ile dost olamazsın kim ne derse desin erkek her zaman bır ihtimale binaen zihninde tutar dost arkadaş kardeş desin potansiyel eş adayı görür
Bunu kendinizden yola çıkarak mı söylediniz?
Bunu bütün erkeklerden yola çıkarak söyledim
En sessiz sakin erkek bile asla dile gtirmeyen bile bazen çok sevdiği bir arkadaş şeklinde ifade ettiği kızı hayatındaki herkesten çok sever ama belli etmez hoş görmediği için
Peki neden böyle sizce?
Erkeğin doğasında var bu erkek düz mantık bir varlık hayvanlarda erkek olanlar bir dişi görüp ilgisini çekince doğrudan ona doğru gider kazanmaya çalışır erkekte akıl olduğu için ve karşı tarafın da hisleri olduğu ve toplum dediğimiz faktör olduğu için özellikle günümüzde hislerini gizleme ihtiyacı hisseder kızlara yakın kalabilmek için
Daha çok şey sayılabilir özetle bu şekilde
Aksini söyleyen bir erkek sana yakın olmak için yalan söylüyordur
Bu soruyu 10 erkeğe sor 8 i dediğime yakın cevap verir olamaz der
Anladım ama istisnalar elbette vardır kaideyi bozmasa da
İstisna yok
Ben erkeğim tanıdığım konuştuğum her cins ve meşrep ve inançtan erkek de bu hislere sahip
Bu gerçeğin farkında olarak kızların erkeklere bakması gerekir
Toplumun dışı daha iyi ya. Dışlanınca kendimi daha özgür ve bireysel hissediyorum
Daha 10dk olmadı ya, EİC ne alaka? 😁😁
Mantıklı geldi ve i verdim sorun varsa yönetime söyleyin alsın
Yok yok ondan değil, sıradan gittiğim için yeni sordun sanmıştım. Sonradan fark ettim dün sorduğunu
Devam ettiren ediyo
Rica ederim 🌺
Erkeklerle dostluk yaşla sınırlı değil, mesele onların ilişkilere nasıl baktığıyla ilgili 😊 Bazıları olgunlaştıkça duygusal kapılarını daha çok kapatıyor, bazıları da tam tersine daha net ve güvenilir oluyor. Toplumun dışına atılmaları gerekmiyor, sadece sınırlarını bilmek ve niyetlerini doğru okumak önemli 💫 Dostluk iki taraf için de samimi ve dengeli olduğunda her yaşta gayet güzel yürür.
Katılıyorum sana yapaycım
Cevap
24Cevap
Bu soru karşı cins için mi yoksa erkeğin erkek ile olan dostluğu için mi?
Genel ablamda))
O zaman ablan cebaplasın 😅
Ya senin yazım yanlışına gülerken ben yaptım aynasını daha dokunamadan çarpıldım anasını satayım 😅😅😅
Oha iki oldu 😅
Allah'ın hikmeti oh olsun😅🤣
Harbiden ha 😂
Belli yaşa değil de çıkara bağlı ya
Nasıl bir çıkar olabilir bu?
Evet böyle mantıklı
Kişiye göre değişir.
Genelde ömürlük olması gerekir gadası
Yaşla pek alâkası olacağını sanmıyorum ama belli bir olgunluk için karaktere ve belki biraz da yaşa bakabilir
Şüphesiz katıldım 🌺
bence evet genelde sevgili moduna girmek ister tabi yaşça büyüktür vs orası başka ancak genelde bu düşünce olur
Evlendikten sonra eski samimiyet kalmıyor. Sabah iş, akşam aile. Ve tabii ki toplumun erkeğe yüklediği sorumluluklar.
Yok ya neden öyle dedin ki 😒
Niye üzerine alındın bu kadar sen 🤣
Bilemedim 🥹🤣
Erkeklerle arkadaşlık yaş sınırı yok, bence.
Bazı erkekler kadınlarla dost kalıyor oda bıkmışlardır ilişkşden ondan
Herkes bir değil, bazı insanlar sosyalleşmeye ve arkadaş edinmeye ilgi duymaz ya da daha seçici olurlar. arkadaş edinmeyi seven insanlar ömrünün sonuna arkadaş kalabilir. 友達 - arkadaşları olmayan bireyler genelde işkoliktir.
Erkekler bir kadınla arkadaş kalamaz inanmıyorum
Kız deme öyle karşına düzgün erkek çıkamamıştır inan olunuyor)) denendi
İnanmaya malefizzz inanmaüü jsjsjsjz 10 yıllık arkadaşım bana evlenme teklifi etti jsjsjsjz
O duygularını gizlemiştir baştan.. benim arkadaşım oldu mesela yıllardır sebze yanlış sözü hoşlantıya dair bir hareketi olmadı çok da memnunum kendisinden
Bilemeyiz ki belki hepsi duygularını saklıyor
Muamma))🪁
Ben buna pek inanmıyorum
Peki neden?
yaşla alakası yok sınırlı bir arkadaşlıksa her yaştan kurulabilir önemli olan kiminle kurduğun
Gibi ama erkeklerle arkadaş olmaktansa kadınları tercih ederim
Kadın ve erkek dost olamaz. Aksini iddia eden kılıf arıyordur.
Benim nezdimde yanlış bir bakış açısı
Düşüncene saygı duyuyorum ama asla paylaşmıyorum. İyi akşamlar.
Sağolun
Erkeklerden korkuyorum
Sonsuza kadardır..
Arkadaşlığın belli bir yaşı yok bana göre
Yok uzun surebilir arkadaslık.
Yoo sonsuza kadar da sürebilir
Aksine belli bir yaştan sonradır
Hayır ömür boyu da sürebilir
Karektere bağlı ya yaş pek önemli değil
Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum
Hiç yokki hangi yaş 😅😅
Kısmen doğru