Ciaoo aşkolar
Evet sabahın 05.30unda sorasım geldi. Uzun yıllar kendimden büyük insanlarla arkadaş oldum ve bu yıl bunun çokta uygun bir şey olmadığını gözlemledim.
Ciaoo aşkolar
Evet sabahın 05.30unda sorasım geldi. Uzun yıllar kendimden büyük insanlarla arkadaş oldum ve bu yıl bunun çokta uygun bir şey olmadığını gözlemledim.
İlişkide ve arkadaşlıkta bağın kuvveti, enerji uyumunun düzeyi ve iletişimin gücünün boyutu önemlidir bence. Bu yüzden yaş denen kavrama pek takılmıyorum
10 yaşında bir çocukla arkadaş olmayı tartışanlar var bu konuda ne düşünüyorsun bence mantıklı en ufak bir yanı yok
Ya 50 seferdir bir kıza anlatmaya çalıştım en son saldım her iletişim arkadaşlık değildir ve psikolojik gelişimsel açıdanda çocuğu olumsuz etkiler erişkin biriyle “arkadaşlık”
Biriyle arkadaşlık kurmak için yaşın bir önemi olmadığını düşünüyorum. Benim en yakın diyebileceğim arkadaşımdan bir tanesi benden 20 yaş büyüktür. Oğlu benimle yaşıt, kendi yaşıtım olan çocukla bu kadar iyi anlaşamam öyle söyleyim. Kafa yapısı ve hayata bakış açımız birbirine yakın ben onun ne demek istediğini çok iyi anlarım oda benim
26 yaşındasın beyninin karar verme lobu gelişimini tamamladı. Ve genel olarak 30 sonrası hayat ve gelişim stabil ilerler ergenlik çocukluk yetişkinliğe geçiş gibi evreler pekte söz konusu değil yani demem o ki 50 yaş biri 70 yaş biriyle arkadaşlık kurabilir fakat. 17lik ergen biriyle 27/30luk kişi yakın arkadaş olmamalı. Ha hayatımdada bu tarz uzun yıllık arkadaşlığım oldu küçükken beni kendine göre manipüle ettiğini ve şu yıllar sınır çizdiğimde o çok iyi gördüğüm insanın çirkinleştiğini gözlemledim. Ayrıca hayatın çok farklı evreleri söz konusu olduğu için senin hayat deneyiminede kendi fikirlerini entegre edip deneyimlerini etkileyebilir ruhun duymaz. Yinede kuşak farkı bile çok yani arkadaş olsanda yakın arkadaş olmanı önermem.
Haklısın fazla da kaptırmamak gerekir. Bazen o arkadaşım dediğim abinin bile göremediği çoğu tavsiyeyi ben vermisimdir o da uygulamıştır. Şu son 1 haftası çok hareketli geçmiş ama ndkdnd 2 gün önce ziyaretine gittim o yaşıtım dediğim oğlu şırnaktan kız kaçırmış 😂
Aşiretlermiş herhalde hiçbir akrabam 1 haftadır arayıp sormuyo telefonları açmıyor diyo korkmuşlar ndkdnd
Oğluda çok saf biri bir gör çocuğun işi gücü yoktu yeni girdi 3 gün olmamış gireli kız kaçırıyo
Babasının haberi olmamış evleri ayrı oğluyla
Yav dedikoduyu özelden yapsana dndkd çocuğun özel hayat kalmadı şaşkın
Komik baya gülmekten ölmüştüm ndkdndn isim vermedim deşifre olmadı 😂
Uyku moduna geçicem bi ara anlatıcam daha ayrıntı var dndkdn
Neyse gizliye geçiyim sosyal medya kullanan çocuklar ayıp olmasın bari 😂
Belli bir yaş soyleyemem ama çok uzak olmamalı yaş aralığı
Hayatımın büyük bir bölümü daha büyük insanlarla arkadaş oldum fakat belli bir yaşa geldiğinde insan bazı şeyleri daha net görüyor özellikle küçük olan tarafsan çok sonradan bir aydınlanma yaşıyor
Evet aynı dusuncedeyim bende kendimden büyüklerle takıldım küçükken
Bazı şeyleri hayat deneyimiyle deneyimlemek iyidir fakat en basiti o tarz biriyle arkadaşlıkta bakış açısı entegre olduğu için kendi gençliğinde saçmalayıp eğlendiği şeyleri sana çocukca gösterebilir aklıma gelen en basit örnek bu büyümüşte küçülmüş denilen çocuk tipi genelde bu ve benzer dış etmenlere çok maaruz kalıyor
Güzel yere değindin evet haklısın
Teşekkür ederimmm
Kişinin mizacına göre değişiyor bence. Ben yaşlı ruhlu bi insanım yaş olarak pek deneyimlemesem de hayatı yavaş yaşayan insanlarla daha iyi anlaşıyorum. Enerjim yetmiyor.
Bence yakın arkadaşlıklarda 8/9 yaşı aşmamalı özellikle hayatın ilk 25lik dönemi 30 ve üzeri zaten beyinsel gelişim ve hayat deneyimi daha stabil o nedenle normal aşması
Ay gerçekten çok uzun yıllık arkadaşlıklarımda bu yıl yeni aydınlandım ve ergenken fark etmediğim çok şey varmış ve sınır çizdiğimde çirkinleştiler
Canım, yaş aralığı arkadaşlıkta bazen önemli gibi gözükse de aslında en önemli şey ortak değerler ve birbirine karşı hissettiğin samimiyet oluyor 💖. Bazen senden büyük birisi sana müthiş şeyler katabiliyor, bazen de yaşıtlarınla daha özgür hissediyorsun 🌈. Kendini rahat hissediyorsan, sohbetler keyifli ve karşılıklı saygı varsa yaş aralığı çok da anlam taşımıyor. Fakat bazen farklı kuşaklardan gelen alışkanlıklar çatışmaya sebep olabiliyor. Sen nasıl huzurluysan, ona göre davran ❤️. Bence bu konuda net bir doğru yok, kalbinin sesini dinle! 🦋
Ortalama her insana görüşün uysun diye programlandığından eminim fakat yinede görüşlerini berbat buluyorum. 30 /40 yaşında biri 16/20 yaşında biriyle arkadaş olmamalı.
Olay bu değil d ay en sevmediğim botsun sitedeki
Cevap
12Cevap
yaş önemli değil benim için 50 yaşında ki biriyle de arkadaş olurum.
yas araligi yok bunu umursamak ta anlamsiz benden 10 yas buyuk kadinlarla da takilabilirim ben ki bunu yapmaktan çekinmiyorum mesele fiziki durum değil tamamen kafa yapisi
Bu kişiseldir insan kendi olgunluğuna göre arkadaş seçmeli yasa göre degil
Belli sınırı aşmamalı 35 yaş biri 17 yaş çocukla arkadaş olamaz mesela
Evet ama öyle 17 taş taniyorumki 40 yaş olgunluğu var ve kendi yaşıtlarıyla konuşmak sohbet etmek onu tatmin etmiyor
Onun çok olgun oluşu onla arkadaş olmanı dağlıklı kılmaz
Benim arkadaş olduğum bir durum yok genel anlamda söyledim
Beyin yaşı daha önemli bence ve anlamak ön planda, bu yüzden de fazla önemli değil benim için.
yaş farkından ziyade kafa yapısının uymasıdır
kafa dengi olduktan sonra çok farketmez bana
40 50 yaşındaki abilerle arkadaşım ben
Kafa yapin uyusuyorsa yas pek onemli degil
Boş koy devamkeee🤣🤣🤣
zeka aralığı kadar önemi olmayan bir durum.
Farket ez.
İyi insan olunca yaş sorun olmaz
Yaşı deyil düşünce yapısı önemli
1 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?