Aile & Toplum 24 yaşından sonra arkadaş edinilir mi ve nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 2-3 arkadagim var. Ama pek görüsemiyoruz. Birazdaha ortam olsa güzel olurduuu Güncellemeler+1 yıl Arkadaşım* Güncellemeler+1 yıl Sanal hariç. 24 yaşından sonra arkadaş edinilir mi ve nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Edinilir elbette biraz sosyal olursan çok fazla arkadaş bile edinebilirsin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yapacam bunu? Girişken çok değilim.. Yorumla Soran +1 yıl Dışarı yalnız çıkıp nasıl konuşayım ki Yorumla Soran +1 yıl Biraz akıl ver😂🥹 Yorumla Çakırrrrr +1 yıl Bende önceden sen gibi girişken ve sosyal değildim sonradan açıldım nereye gitsem arkadaş var tanıdık var şimdi. 😁 Yorumla
EfendiBiri90 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İş yerinden ya da sosyal etkinliklerden belki edinirsiniz. 1 0 Yorumla
CapkınAvukat Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Neden edinilmesin ki? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bi yaştan sonra zor diyolar Yorumla CapkınAvukat +1 yıl Neden zor olsun be. Tanışmanın yaşı mı olur Yorumla Soran +1 yıl Nasil yApabilirimm Yorumla CapkınAvukat +1 yıl Merhaba diyerek :) Yorumla Soran +1 yıl Sana istek atabilir miyim Yorumla CapkınAvukat +1 yıl Tabi ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Edinilir elbette biraz sosyal olursan çok fazla arkadaş bile edinebilirsin
Nasıl yapacam bunu? Girişken çok değilim..
Dışarı yalnız çıkıp nasıl konuşayım ki
Biraz akıl ver😂🥹
Bende önceden sen gibi girişken ve sosyal değildim sonradan açıldım nereye gitsem arkadaş var tanıdık var şimdi. 😁
İş yerinden ya da sosyal etkinliklerden belki edinirsiniz.
Neden edinilmesin ki?
Bi yaştan sonra zor diyolar
Neden zor olsun be. Tanışmanın yaşı mı olur
Nasil yApabilirimm
Merhaba diyerek :)
Sana istek atabilir miyim
Tabi ki
Olalım arkadaş
Olalim
İyi olurdu